Összes oldal:
691447471
Napi oldal:
66503
Jelenleg:
2261
Regisztrált:
0
h i r d e t é s
kiemelt partnerünk :
Peugeot Magyarország

további partnereink :

AutoDekor

BusLine

webshopunk :

duenShop.hu - a rallyongók boltja

1. Általános rendelkezések

1/1. A szolgáltatást a www.duen.hu [ Szolgáltató ] nyújtja az itt leírt feltételekkel. A belépéssel elfogadod ezeket.

1/2. A szolgáltatást csak saját felelõsségedre használhatod. Felelõs vagy a felhasználói neveddel végrehajtott mûveletekért, valamint az ezt védõ jelszavad biztonságban tartásáért.

1/3. A Fórumok használata során nem módosíthatod a rendszer megjelenését, mûködését. Az erre vonatkozó kísérletek is kizárást és egyéb jogi következményeket vonhatnak maguk után.

1/4. A Szolgáltató nem vállal felelõsséget a szolgáltatás elvárttól eltérõ mûködésébõl, megváltozásából, leállásából eredõ esetleges károkért.

1/5. Regisztrációddal felhatalmazod a Szolgáltatót az elküldött személyes adatok kezelésére. Regisztálás után ránk bízott adataidat különlegesen bizalmasan kezeljük.

1/6. A regisztrációd során egyszersmind elfogadod, hogy valamennyi fórumos aktivitásért, amely a te felhasználói neved alatt történik, te vagy a felelõs. Amennyiben tudomásodra jut, hogy ezen adatait más személy illetéktelenül használja, azonnal lépj kapcsolatba velünk.

2. Tartalom

2/1. A Szolgáltató a www.duen.hu fórumain közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért teljes felelõsséget nem vállal, pusztán abban a mértékben, ahogy azt a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexe elõírja. A www.duen.hu fórumain megjelenõ tartalmakat a felhasználók (a fórumozók) töltik fel és azokért õk vállalják a felelõsséget, a szolgáltató nem. A www.duen.hu fórumaiba csak olyan tartalmak tölthetõek fel, amik nem sértik harmadik személy szerzõi jogait. A feltöltött tartalmakkal kapcsolatban a felhasználó feljogosítja a Szolgáltatót, hogy azokat (vagy azok részeit, kivonatait, stb.) különbözõ internetes oldalakon megjelenítse. A megjelenítés lehetõség szerint a forrás megjelölésével történik.

2/2. Ha a felhasználó nem ért egyet valamelyik konkrét tartalma egyik felhasználásával, kérhetõ, hogy a Szolgáltató távolítsa azt el az adott felületrõl. A szolgáltató ezt lehetõségei szerint megteszi, amennyiben ez technikailag lehetséges és az adott topik integritását nem fenyegeti.
Ezt a Szolgáltatónak lehetõsége van mérlegelni..

2/3. A www.duen.hu fórumain közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minõségével kapcsolatban a Szolgáltató semmifajta kontrollt nem végez, így a Szolgáltató semmilyen értelemben nem vonható felelõsségre a www.duen.hu fórumain elhelyezett információkból következõ esetleges káresemények miatt.

2/4. Nem használhatóak a www.duen.hu fórumai olyan információk közzétételére, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket.

2/5. Nem használhatók a www.duen.hu fórumai reklámtevékenység folytatására, kivéve, ha erre írásos engedéllyel rendelkezik a fórumozó a Szolgáltatótól.

2/6. Nem tölthetõ fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütközõ tartalom. Nem helyezhet el a www.duen.hu fórumain az olvasó-,vagy a rendszerünk mûködését befolyásoló kód.

2/7. A Szolgáltató joga, hogy azokat a fórumhozzászólásokat, amelyek megsértik az itt olvasható pontok valamelyikét, vagy amelyek megsértik a moderálási alapelvek valamelyikét, eltávolítsa. Szintén a Szolgáltató joga, hogy e szabályok súlyos megszegését követõen a fórumos felhasználói azonosítót megszüntetheti.

2/8. A www.duen.hu fórumaiba íráskor a Szolgáltató részére automatikusan lemondasz a vonatkozó tartalom valamennyi szerzõi joggal kapcsolatos vagyoni jogáról a hozzászólásban elhelyezett bármilyen információhordozó tekintetében.

3. Egyéb rendelkezések

3/1. A Szolgáltató fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy technikai vagy egyéb okokból a www.duen.hu fórum szolgáltatást vagy annak egy részét korlátozza vagy felfüggessze.

3/2. A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk.

  
  
  
 
  
  
H K Sz Cs P Sz V
131415 16 17 1819
2021 22 23 242526
27 28 29 30310102
03 04 05 06 07 0809
10 11 12 13141516
2024.05.24-26.

részletes infóink

2024.05.31-06.01.

részletes infóink

2024.06.13-15.

részletes infóink


b a j n o k s á g o k :

World Rally Championship 2024
European Rally Championship 2024
Országos Rally Bajnokság 2024
Országos Rally Sprint Bajnokság 2024
k e d v e n c e i n k
Rallylive.hu
CarsAndGirls.hu
AutoSportFoto.sk
CarStyling.hu
WRC magazin

s t a t i s z t i k á k