Köszönhetjük ezt,fõként kívülálló emberkéknek,akik lejáratták
az ezerjó kupát.
A facebockra nem akarok regisztrálni,nincs se idõm,se kedvem
hozzá.
Sajnálom ha törölve lesz ez a topik.
Pedig a versenyek ezután is érdekelnének,még ha mostanában
csak nézõként is vagyok ott.
Srácok,
mivel ezt a fórumot már csak arra használjátok, h linkelgessetek egyéb fórumokat és ami talán még fontosabb: az ezerjó rendezõi többször, több fórumon is kijelentették, h nincs szükségük a duenhura és a duenhura fotózó kollégákat nem kedveltnek minõsítik (többször nehezítve a munkájukat), így azt gondolom, tényleg nincs is szükség itt erre a fórumra.
Azt találtam ki, h például hétfõn (ápr. 16.) törlöm és mondjuk így: elengedjük a kezét ennek a sorozatnak és azoknak a versenyeknek, amiket az ezerjó kupa rendezõi rendeznek.
Biztos vagyok benne, h találnak más (sokkal jobb) felületet a versenyeik népszerûsítésére.
Arra szeretnék mindenkit kérni, h értse ezt meg!
És õszintén sajnálom azokat a versenyzõket, akiket ezzel valamilyen szinten hátrányba hoznánk!
Itt találtok a linket,
2003-óta ennyi ezerjó versenyrõl készítettünk fotókat: FOTÓALBUMOK
Itt pedig azokat az infókat, amiket ezekrõl a nagyonjó versenyekrõl megosztottunk Veletek: INFÓK
A facebook-on ugy tudom publikus oldalt is lehet létrehozni, ugy nem kellene regisztrálni ahhoz hogy elolvassuk az infókat.
Jobb lett volna így feltenni, ha már ezt választottátok.
Én sem vagyok nagy facebookos de sajnos itt voltak olyan emberkék akik csak feszültség keltésbõl írogattak, ezért kérünk mindenkit aki érdeklõdik a sorozat után hogy a lent oldalon tegye ezt meg a továbbiakban
Nagyszerû! Ha valaki nincs a f@szbúkon azt már ne is érdekelje az Ezerjó (Ezt nem kötekedésnek szántam csak én is lelkesen kattintottam a linkre de mindegy)...
Tódori Tibor
Mivel még rengeteg a kérdés az egész évi programról késõbb, ami biztosnak tûnik az a nyitófutam ami az RTE-vel közösen április 21-22-i idõpont!
fésztyúkon az ezerjó csoportba ezt írta