A Franciáknál nagyon népszerű volt a Simca néven futó kocsi a Rallyeban.Felépítésben hasonló mint az NSU,a kérdésem a következő lenne.Valaki használta nálunk Rallyeban az NSU_t vagy "csak"hegyiversenyeken futott?
Gaál József gödöllői(Opel Gaál) és az akkori gödöllői műhelyükben is dolgoztak az NSU-n.Én állandóan arra bicikliztem és egy gyermekkori barátom segítségével néha be is mehettünk a műhelybe.Nagyon szép autó volt,nekünk nagyon tetszett a jellegzetes piros fényezése is.Gaálék néha ki is próbálták az utcában a versenyautókat(az Eastert is).A ház előtt meg ott állt traileren Cserkuti aktuális BMW-je,tehát volt látnivaló bőven...Állítólag motorerő,futómű és vezethetőség tekintetében is akkori katagóriája fölé nőtt az NSU.Meg azok,az autó méretéhez képest hatalmas gumik...
Könnyen igazad lehet mert Gaál Pál ős zsigulis volt BBK-t pálya ladával.Tévedni meg emberi dolog.Azért mint az NSU-k szakértője meghallgatnám Cserkuti Öcsit hogy hogyan készültek és valójában milyen is volt versenyezni a típussal.
Zsolti!Szerintem ő Gaál József,aki miután az öccsével rallyban ment kereklámpás Zsigulival,Cserkuti szerelője lett és közben megörökölte az NSU-t,amivel nyert néhány kategória bajnokságot hegyen.Aztán Formula Easterrel és VW Poloval ment pályán és hegyen.Jelenleg talán Szalai Balázs szervízfőnöke.