A Franciáknál nagyon népszerû volt a Simca néven futó kocsi a Rallyeban.Felépítésben hasonló mint az NSU,a kérdésem a következõ lenne.Valaki használta nálunk Rallyeban az NSU_t vagy "csak"hegyiversenyeken futott?
Gaál József gödöllõi(Opel Gaál) és az akkori gödöllõi mûhelyükben is dolgoztak az NSU-n.Én állandóan arra bicikliztem és egy gyermekkori barátom segítségével néha be is mehettünk a mûhelybe.Nagyon szép autó volt,nekünk nagyon tetszett a jellegzetes piros fényezése is.Gaálék néha ki is próbálták az utcában a versenyautókat(az Eastert is).A ház elõtt meg ott állt traileren Cserkuti aktuális BMW-je,tehát volt látnivaló bõven...Állítólag motorerõ,futómû és vezethetõség tekintetében is akkori katagóriája fölé nõtt az NSU.Meg azok,az autó méretéhez képest hatalmas gumik...
Könnyen igazad lehet mert Gaál Pál õs zsigulis volt BBK-t pálya ladával.Tévedni meg emberi dolog.Azért mint az NSU-k szakértõje meghallgatnám Cserkuti Öcsit hogy hogyan készültek és valójában milyen is volt versenyezni a típussal.
Zsolti!Szerintem õ Gaál József,aki miután az öccsével rallyban ment kereklámpás Zsigulival,Cserkuti szerelõje lett és közben megörökölte az NSU-t,amivel nyert néhány kategória bajnokságot hegyen.Aztán Formula Easterrel és VW Poloval ment pályán és hegyen.Jelenleg talán Szalai Balázs szervízfõnöke.