Nem mindegy lenne ha belinkelnéd ide azt a picasa-s weblapot? Minthogy minden képet feltöltesz egyesével?
(Bár ha az adott képhez valami plusz infót is tudsz füzni akkor nem szóltam )
Egyébként szerintem nagyon sokan őrizgetnek régről ilyen dolgokat, csak mostanság (néhány éve) terjedtek el az otthoni scannerek.
A pécsi nevezési listák,müsorfüzetek, az autosgyorsasági.hu-n voltak fent, de azt a lapot valaki átvette, és a régi tartalmak megszüntek. De mivel máshol volt tárolva igy a tárhelyről még elérhetőek.
Beugrott egy történet, a Szíj Melinda táskáról. Rólam közismert, hogy elég lepukkant ruházatban-kiegészítőkkel szoktam menni átvételekre, szétszórt vagyok, máshol jár az eszem. 2001-ben a Gödöllő rally (rally 2) átvételekor úgy alakult, hogy egy Szíj Melinda szatyorba tettem bele a tűzállót, és azzal a kezemben slattyogtam be az átvételre. Mikor a Büki meg a többi MNASZ korifeus ezt meglátták, el kellett fordulniuk, olyan látványt nyújtottam, úgy röhögtek. Csak eszembe jutott.
A még 'csíkóvérűek' kedvéért még egyszer megjegyzem - 1978 !
Amikor még a vámos lenyúlta a Playboyt Hegyeshalomnál.
Ha toplessben akartál látni egy nőt, el kellett autóznod Bécsig és megnézni egy kint készült Tordai Teri filmet a moziban
Erre mit csinál a bölcs rallye-rendező ?
Ilyen 'úúságot' nyom a komálós kezibe, hogy ne 'má a sörösüveget dédelgesse ha csúszik az időterv, hanem ezzel vonuljon el a bokrosba
Én néztem be tényleg irtad,hogy '79. A lényeg,hogy nagyon örült neki!Most az ö mühelyében készitjük föl az autónkat mostanában én szoktam néha őt "autóztatni"cserébe a régi élményekért.
Joti!Pénteken megyek!
Horváth Zoltán-Dobos Vilmos TAURUS Rallye '78 FIAT 127.Ezt a fotót historyfun-tol kaptam a napokban a nagybátyámék vannak a fotón.Megmutattam neki a képet hát látni kellett volna az arcát.Nem akarta elhinni,hogy még előkerülnek ilyen minőségű fotók ennyi év után.Nem kevés időt töltöttem a 127-es ben gyerekkoromban persze többnyire az udvaron,de azért általában addig dumáltam neki,hogy kerüljünk egyet,hogy általában "tesztelés" lett a vége!