A hegyiversenyen készült képekkel bajba vagyok, de szerintem az egyetlenegyszer megrendezett és sajnos hírhedté vált lepencei hegyi verseny lehetett.Ezek között a Turbók között még nem látható a "mi" Turbónk.Emlékeim szerint a Tandari ment az egyik Turbóval, de nem vagyok benne biztos.Sanyinál(Léhi) csekkolás alatt a kép. Ha van eredmény jelzem.
A R5 Turbo 2 a Budai Csabáé volt. Az autó egy gyönyörű kagylómetál "0" kilométeres autó volt, amiből a Ferjáncz műhelyben Léhi Sanyi varázsolt egy finom versenyautót.
A versenyen sajnos nem ért célba motortartóbak törés miatt.
A kép az 1986-os Günaydin Rallye-n készült. ahol még a Topor Kálmán indult azzal a VTFS-el, ami pár képpel előbb látható, de már nem velem hanem a Tóth Ferivel a későbbi Tóth"Gili"-vel.
Az autó később a Fogta Fricihez került, ahol tudomásom szerint balesetet szenvedett.A további sorsáról Frici tudna mesélni.
" Irigy vagyok Rád :) "
Sose légy az, az unokáid majd rád fognak irigykedni, amikor halkan zümmögő napelemes verdákat bámulnak majd, hibátlan, steril aszfalton az akkori versenyeken...:-)
És a győztes.
Ha nem tévedek a sántai gyorsasági rajtjánál készültek a fotók, de ha a piros-sárga Biguli navigátora errejár, majd ő pontosítja.
BBK- és EB-futam is volt egyben, igaz '85-ben már csak egyszeres szorzóval, vagy ha úgy tetszik szorzó nélkül...:-)
Toporék absz.9.-ek lettek, ez abban az időben ritka jó BBK végeredménynek számított a magyar válogatottban.
Esetleg az eredeti negatívok nincsenek még meg ?
Szívesen szkennelem - ingyen és gyorsan...:-) - és azon mindig több van mint papírképen. Nálam az van, hogy a papírképek az évek során nagyon 'elfogytak' - haverok, gyerekek, kávé-pia ráömlik stb. - nemrég nekiálltam a régi roll-oknak filmszkennerrel és csak lesek mi minden volt még otthon...:-)
A minőségről már ne is beszéljünk...