Szintén 1975 VOLÁN-Rallye, a képen Andrzej Jaroszewicz - Rys***d Żyszkowski Fiat-124Abarth. Tudtommal akkoriban ez volt az egyetlen ilyen Abarth a 'Vasfüggöny' mögött, Jaroszewicz - 'Vörös-Báró' volt a beceneve - nyerni jött erre a versenyre, de az AC mighibásodott, így csak a 18.helyen végzett.
Sajnos csak annyit tudok a képről, hogy 1976-ban készült Vígántpetenden.
Zsolti70
Igazad van. Az utolsó Lutra rallyn, a legendás Tényő - Ravazdon voltam először versenyen. Azóta sok mindent láttam. Nagyon sokan elfordultak szeretett sportunktól, de mindig vannak visszatérők...
Lehet hogy Ajtay Sanyi kissé elfogult volt Turi Tomit illetőleg?Lipi szerintem meg jobb volt a régi aszfalt.Kicsit dobálós kicsit fényes.Na ott kellett ügyesnek lenni.Azon nagyobb dolog volt 2:11-t menni.Egy kis expó Rallye.s érzés,VW motorsport gyöngyszeme.
Pedig azok az ívek és féktávok ott vannak ma is... Ja és új a beton ... Mese: Cered végén szólt a sportbíró, hogy megvertétek a Buri-t. Ajtay közölte, hogy az nem Buri hanem Turi. Én meg csendesen mondtam Sanyinak , hogy az Buri....
Brumi tudod az ilyen emberek hiányoznak a pálya széléről.Mikor mi minden versenyre ellátogatunk 1991-mondjuk úgy 2000-ig Rengeteg hasonló fazon járt.Nagyon jó hangulat uralkodott mindenhol.Kritikus szemmel de nagy lelkesedéssel nézték a versenyt.Ők azok akik szintén előre vihetik az autósportot.Szükség van rájuk.
Tudod Lipi ez egy olyan kocsi amivel a Kazári gyorson olyan időt autózott egy szimpatikus srác hogy a mai napik csak keresik a mai versenyzők azt a fék távot és íveket melyen ilyen gyorsan le lehetett szaladni.