KZ Invest Kupa 3.forduló - Nyíregyháza - Piac
sandokan
Orbán Nándor
2012-08-26 00:40:19
utolsó bejelentkezése
sandokan

113 hozzászólás
nincsenek kedvencei és őt még senki nem jelölte kedvencnek
még nem töltött fel képet
Összes oldal:
686732654
Napi oldal:
62892
Jelenleg:
1700
Regisztrált:
0
h i r d e t é s
kiemelt partnerünk :
Peugeot Magyarország

további partnereink :

Autószöv Gyöngyös

AutoDekor

BusLine

webshopunk :

duenShop.hu - a rallyongók boltja

Share |
sandokan hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 113 hozzászólás • 6 oldal
2012-08-26 00:38:58
Bevallom öszintén az adatlapodon a képpel egy kicsit férevezettél főcsicska. A képen Isten teremtménye van, ha nagyon szeretnél sem fogsz rá hasonlítani. Egyébként rólad meg azt sem tudjuk ki fia borja vagy és egyébként irremediabilis suicid
2012-08-25 22:41:55
Nekem az jön le az egészből, hogy nagyon sokba fog fájni ez a sportrendszám. Ugyan azt csinálják mint a taxisokkal - csak a Központi Okmányirodában lehet az autóval (versenyautó kapcsolatos ügyeket intézni - csak és kizárólag a NKH központi vizsgaállomásain lehet vizsgáztatni - a vizsgadíj lesz vagy 32000 Ft + teljesítménymérés kb 30000 Ft -tól, gépkönyv ez meg az lesz vagy egy százas. Köszönjük versenyzőbarát MNASZ.
2012-08-23 23:40:08
Ma ezt a levelet kaptam - Olvasgatva a duen fórumi hozászólásaidat, meg kell állapitsam,
orvosi esetnek tűnsz........ Katona Zsolt küldő névvel. Engedd meg kedves Zsolt és engedjétek meg kedves fórumozók, hogy itt reagáljak a nekem címzett üzenetre. Megjegyzem, így legyen a fórumon véleménye valakinek az esettel (vagy ügy ami sosem lesz ügy) kapcsolatosan. Összefoglalnám röviden én is nemtetszésemet. Elqrtátok a magyar rallyt nem is akár hogyan, nagyon. Elüldöztétek azokat a versenyzőket akik miatt több ezren jártak versenyekre. A Dunlop meg az energiaital gyerek a p...csában nem volt és főleg az élbolyban nem míg volt Turi Tomi, Janika, Szabó Gergő és még sorolhatnám. Maradt egyetlen egy ember a régiek közül a Bútor Robi aki nem a kiskapukat meg a sumákolást keresi egy egy versenyen, hanem tisztességesen küzd és főleg nem szívatná a sporttársát. Még rövidebben összefoglalva, most eszed, eszitek meg amit főztetek.
2012-08-23 10:13:08
Nem is tudom eldönteni, hogy a mondás miszerint a hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát erre az esetre igaz - e. Azonban tény, hogy sem Kazár sem pedig Delocour nem érdemel meg egyetlen pontot sem, mivel amennyit a Dudu szerencsétlenkedett a lesántult paripával és ez alatt az idő alatt nem érték be, nem egy volt VB menőre és nem egy ORB bajnok aspiránsra vall. Egyébként nem lehet a rajt előtt megbeszélni olyan dolgot, dolgokat amelyek a jövőben fognak megtörténni, mivel a rally alapjaiban improvizációra épűl az esélyek latolgatása a helyes (vagy helytelen) megoldás kitalálása talán egy egyszerűbbnek tűnő feladat. Csak az improvizáció akkor problémás ha két különböző dolog van felírva az "itinerre" (szellem nézők - önindító) mert egyébként egy jobb 5 sem lehet bal 5 és a kettő között sincs igazság.
2012-08-22 10:24:14
Érdekes volt a szitu. Először úgy megállt az autó mint a beton mozdítani sem előre sem pedig hátra nem lehetett. Laikus erre azt gondolná beállt (besült) a motor, aztán csak nem, mert önindítóval "odébb játszotta", el az út közepéről. Figyelembe véve az autók egymás utáni rajtoltatási idejét, no meg a defektes gumival eltöltött lassú kínszenvedéses időt, valamint a hajtáslánc totális kapitulációjának és az önindítóval való játszogatás köztes idejét Pestiesen és Dohány utcaiasan is szólva valami nem kóser. Dudunak vagy a Balász showban, vagy egy autótologató versenyen a helye ahol ha tolni kell egy autót nem esik le a gyűrű az újjáról.
2012-08-05 11:26:26
Látod Gyurma ennyi érdekelt van, össze sem lehet számolni a hozzászólásokat a témához. Úgy látszik senki nem érdekelt és senkit nem érdekel, hogy a jövőben a saját faxával verik a csalánt. Birka nép lettünk. Érdekes míg a rally végnapjait éli a drift, drag meg a sok pornós macát felvonultató "csak bemutatom a tuning verdát" rendezvények virágzásukat élik. Perverz ország.
2012-08-02 09:17:04
Ez most tényleg 'jó" ötlet?! Újabb értelmetlen sarc kivetése. Most akkor majd + min 30000 Ft - ért meg lehet tudni, hogy az autó melyik KW teljesítmény utáni bizosítási és adónembe fog tartozni. A Gyurma általi csalás lehetőségéről nem is beszélve. Biztosan valakinek van valamilyen érdekeltsége ebben a dologban. Ezek a dolgok így mennek ebben az országban. Hányás az egész. Óvatosan kérdezem, csak nem a Kubatov és neje ruházott be motorteljestmény mérő padba?
2012-04-18 18:42:50
Akkor már értem miért nem ad pénzt, miért bojkottálja az eddig megszokott és megrendezett (2011-ig) rally versenyeket F**** bajtárs.
2012-04-17 23:04:07
Azért, mert gazdaságilag, pénzügyileg a padlón vagyunk, az MNASZ pedig a versenyzők befizetéseiből él a tisztelt el...társakat kéretik a nagy arcból no meg a havi fizetésekből visszavenni úgy 47000Ft/hó/fő. Lehet, hogy erre lenne jó péda az agyonbasztatott Bajnai aki 1Ft ért vállalta az ország vezetését bármi is volt mőgőtte(vállalkozások), Viktor királynak is vannak vállakozásai - bányái ebből adódóan a nagy hazafi a szabadságharcos mégis felveszi a búsás képviselői fizetését, lehet, hogy Ő zsoldos harcos?
2012-04-13 11:34:23
Nem is feltünő, hogy Frank elvtárs irányít hátulról. Frank-Palik-egy bábú =Tereprally.
A Duen és még sok más fórum anonimítást élvez, ha ezt a tényt nem ismered és nem tudod elfogadni akkor irány a médiahatóság. És engedd már meg, hogy az általunk, versenyzők által eltartott pribékeket (rally hóhérai) számonkérjük.
2012-04-02 09:55:28
Tévedsz!
Ezzel nem célzott, hanem bizonyságot adott arról, hogy az MNASZ legfőbb célja a tisztességtelen haszonszerzés, mindenen (törvényeken is) és mindenkin átgázolva. Ez nem a haladás útja, hanem a diktatúrába vezető út sokadik lépése részükről. Kérdem én, vajon mennyi lesz a sportrendszám és a hungaroringi (kizárólagos) vizsgáztatás ára? Erről nem nagyon beszélnek az illetékesek. Jó jó örülünk, hogy lesz sportrendszám, eltörlik ezáltal a regadót és stb, csak az a kérdés milyen áron, mert egyenlőre úgy látszik jó biznisz lesz ez egyeseknek, hogy még a vizsgáztatást is saját hatáskörébe rendeli a szövetség.
2012-04-02 09:55:28
Tévedsz!
Ezzel nem célzott, hanem bizonyságot adott arról, hogy az MNASZ legfőbb célja a tisztességtelen haszonszerzés, mindenen (törvényeken is) és mindenkin átgázolva. Ez nem a haladás útja, hanem a diktatúrába vezető út sokadik lépése részükről. Kérdem én, vajon mennyi lesz a sportrendszám és a hungaroringi (kizárólagos) vizsgáztatás ára? Erről nem nagyon beszélnek az illetékesek. Jó jó örülünk, hogy lesz sportrendszám, eltörlik ezáltal a regadót és stb, csak az a kérdés milyen áron, mert egyenlőre úgy látszik jó biznisz lesz ez egyeseknek, hogy még a vizsgáztatást is saját hatáskörébe rendeli a szövetség.
2012-03-27 17:21:00
Ez így van, ahogy írod. Én már ezt régóta pedzegettem és a Frankót ezért már nem is említettem, mert a kusza szálak tőle erednek. Én rohadtul nem vagyok elájulva Norbikától (kövezzetek meg) sokkal de sokkal tehetségesebb fiatalok vannak nála lehetőségek nélkül, csak fel kellene karolni őket. Úgy látszik ez lesz az új irány a jövő generációja számára, beülni egy játékterembe (de nem a rossz oldalra) és talán felfigyel rájuk valami cyber guru.
2012-03-27 17:05:09
Igaza van Gyulai úrnak! Első lépésként tényleg a legfontosabb teendő, a rally megtisztítása olyan formán, hogy meg kell szünteti a fiataloknak azt az egyetlen lehetőségét is amely lehetővé teszi számukra a rally megismerését, űzését. Ezentúl kevés lesz a papa által megépített autó, hiszen most már a legutolsó bivalybasznádi versenyre is minimum amatör gépkönyv kell, és mivel most már csak az MNASZ-nél regisztrált verseny rendezhető Magyarország területén a versenyek díjai is annak megfelelően alakulnak (drágulnak). Tényleg büszkék lehetünk arra, hogy minden autós sportág jól működik (főleg a ringen), csak a rally nem, azonban azt nem kellene elfelejtenie tisztelt elnök úr, hogy nem Fernando Alonso és Felipe Massa valamint nem Michaelisz Norbert és nem is a Zengő Dension Team választotta a szövetség élére hanem tulnyomó részben a most mosthagyerekként kezelt rallysok akok bíztak Önben. Végül is igaza van jöjjenek a cyber gyerekek, ahhoz nem kell más mint egy jó számítógépes játék egy két konzol és ha már megtanulnak vezetni akkor jöhet az internetes megmérettetés, azután pedig Duen kihirdeti az eredményt.
2012-03-18 11:48:43
Kedves naív Trixi(k)e! A hangulat azóta ilyen a fórumon, mióta a Baumgartner kikerült az f1 - ből a Frank pedig más munkája nem lévén a rally közelében ólálkodik. Amióta a Frank, pénzt és időt nem kímélve a szövetségben szembeállította a régen egyébként jó kapcsolatban levő embereket. Abban egyetértek, hogy ebben az országban minden ellentétesen műküdik, mint ahogyan egyébként kellene. Azonban a pénz (ellopott) kérdésében nem egyező az álláspontunk, mivel azokat a pénzeket a versenyzők fizették meg. Így ha azt nézzük jogos az elvárás abban a tekintetben, ha fizetek azért szolgáltatás is jár. Ebben az esetben a szolgáltatás mi lehetne más mint egy, egy verseny megrendezése. Tudod, mennyi pénzébe kerül az egy versenyzőnek míg eljut odáig, hogy a hivatalos papírokat engedélyeket beszerezze és egy versenyen elinduljon? Válság van főleg itthon, ez igaz azonban ez nehogy már odáig fajuljon, hogy a szövetség beszedi a pénzeket a tisztségviselők majd jól élnek belőle a versenyek pedig sorra elmaradnak.
2012-03-17 22:18:55
Rosszul látod a dolgokat Tibikeke, mint ahogy írod az RTE -t és az összes olyan versenyt amit Magyarországon rendeznek betérdeltették, betérdeltetik. (sporttörvény). Ez a Frankéknak pénzről szól nem a sport érdekli őket hanem annak a haszna. Nem gyerekek náluk nem arról szól ez a történet, hogy az én versenyem jobb mint a tied. Nattán Gyurit. Cselényi Balázst kell visszahozni (MNASZ) akkor lenne versenyzőbarát szemlélet RTE autókra műszaki vizsga jó hangulat
2012-03-17 11:53:10
A napokban olvastam, hogy a ringen szépszámú verseny kerül megrendezésre, sőt a Granta (Lada) kupa is itt lesz megrendezve amire még Putyint is várják. A naptár ugyan még tervezet, de nyakamra a rozsdás kutyaláncot a nem lesz megtartva 100% minden verseny. A "lapátos" meg nagyban lesz@rja a rallyt, végül is igaza van, a ringen nem kell a port nyelni, meg ViP sátorban kényelmetlenkedni, amikor a ringen extrákkal felszerelt körülmények között lehet fehér ingben puccoskodni.
2012-03-17 10:34:55
Várjátok meg a versenykiírást, szerintem lesznek benne csodák. Valószínűsítem, hogy a versenyzőkkel és a nézőkkel fogják megfizettetni azt a hiányzó pár millát amiről folyamatosan beszélnek, mert a hiányzó összegről most néma csend van, a kiírás pedig "kicsit" csúszik. Az érdekes az, hogy a sajtótájékoztatóban "hivatalosan" közölt RTE mezőny indulást hogyan lehet úgy meg vagy kimagyarázni miszerint nem érkezett az Iván részéről hivatalos megkeresés. Az a furi, hogy lassan az egész 1 napos rendezésű verseny kezd már egy amtőr verseny szintjére "süllyedni" csak mind ez horroriszikus áron. Az RTE - t pedig, mint azt már régebben írtam a Frank elvtárs, bajtárs, úr, el akarja söpörni az útból, versenyzőit pedig be akarja szippantani az MNASZ kötelékébe, hogy legyen még több ember aki gyarapítsa a szövetség vagyonát.
2012-03-06 11:09:34
Gyuri!
Teljesen hiteles amit írtál és érthető a Robi részéről is, hogy amennyiben veszteséges a verseny megrendezése nem vállalja fel. Jó magyar szokás szerint, más faxával könnyű verni a csalánt. Úgy látom, hogy most az MNASZ részéről megy a sárdobálás valakit vagy valakiket felelőssé kell tenni az elmaradt versenyért. Arra azért kiváncsi lennék Endre úr nyilatkozata szerint a szövetség a nézőkkel hogyan, milyen módon kívánja megfizettetni a versenyt, versenyeket. Vagy most már tényleg arra negy ki a játék, hogy a rallyt teljesen lenullázzák. Mert ezek alapján mind a versenyzők, mind pedig a nézők külföldre fognak járni. Éredekes, hogy amióta az igen tisztelt urakat megválasztották azóta a ring dübörög (ez nem célzás hanem valóság) ott mindig van pénz, pedig nincs is f1-es versenyzőnk. Egy egy rally verseny pedig a pénztelenség miatt már ha megrendezik egyáltalán jó ha egynapos rendezvény lesz. Tudomásul kellene vennie a tisztelt vízfejű uraknak, ha nem lesz rally éhen fognak dögleni, mert ugyebár az f1 is mindig veszteséges Frank úr állítása szerint. Annyi aszfaltbetyár meg driftter nem lesz amennyi a rallysok befizetéseit pótolná.
2012-03-03 13:39:01
Köszönöm a tájékoztatást. Egyszer szereltem egy csákónak az autóját (Suzuki GTI). Fejét lehajtva, szemlesütve közölte velem hogy ő drag versenyeken indul nem is akármilyen sikerekkel. Mivel kuplungozni kellett az autót és azzal az autóval indult volna rákérdeztem, hogy szinter vagy kevlár legyen a tárcsa. Csak bután nézett, no meg persze megint a piszkos anyagiak.
sandokan hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 113 hozzászólás • 6 oldal
  
  
  
 
  
  
H K Sz Cs P Sz V
22232425 26 2728
29 30 0102030405
06 07 08 09 10 1112
13 14 15 16 17 1819
2021 22 23 242526
2024.05.01.

részletes infóink

2024.05.02-04.

részletes infóink

2024.05.04.

részletes infóink

k e d v e n c e i n k
Rallylive.hu
CarsAndGirls.hu
AutoSportFoto.sk
CarStyling.hu
WRC magazin

s t a t i s z t i k á k