LCH Tavaszi LADA találkozó
egynyolcté
Kőházi Károly
2016-05-15 15:03:01
utolsó bejelentkezése
egynyolcté

20 hozzászólás
nincsenek kedvencei és őt még senki nem jelölte kedvencnek
még nem töltött fel képet
Összes oldal:
684752254
Napi oldal:
91107
Jelenleg:
1139
Regisztrált:
0
h i r d e t é s
kiemelt partnerünk :
Peugeot Magyarország

további partnereink :

Autószöv Gyöngyös

AutoDekor

BusLine

webshopunk :

duenShop.hu - a rallyongók boltja

Share |
egynyolcté hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 20 hozzászólás • 1 oldal
2012-03-25 21:56:32
Versenyzői mozgalom a Rallye OB megmentéséért ahogyan azt én láttam...

Sokan voltunk, de nem elegen. De ha elegen lettünk volna, akkor se történt volna semmi. Hiába van véleményed, tartsd meg magadnak.
Az első 2 óra az Eger rally által okozott helyzet "kirúzsozása"volt. Hozzáteszem, hogy senki nem mondott igazat.
A Lakatos family a hiányzó pénzekről beszélt, pedig ilyen anyagi jellegű hozzájárulást még egyik rendező sem kapott soha.
Tavaly meg tudta rendezni az Eger rally-t? Meg hát...
Botka Endre a s***ból próbál meg várat csinálni, de ő sem varázsló, nem sikerült.
Füredi Andris hogy miért mondta le az eger rally-t?? Családi okok? Dehogy! Az ő helyében én is ezt tettem volna! Ha az RTE nem fér bele az időtervbe, akkor az indulók létszáma miatt tuti bukó a rendezvény.
MNASZ részéről megmutatkozott Szamos Miklós aki már akkor is ott volt, amikor alakult az MNASZ. Kiöregedett, lássuk be.
2012 van. Nem fog működni a 25 évvel ezelötti hozzáállás! Miért nem beszélnek a sportminisztériummal támogatás ügyében? Ahelyett hogy olyan embereket tartanak csak az MNASZ nél akik azért járnak be hogy felvegyék a fizetést, tenni is lehetne valamit.
Az RTE kupasorozatnak is minden évben van névadó szponzora. Az ORB nek is lehetne. Fel kell venni egy alkalmazottat, aki fiatal, marketinget tanult, és el kell inditani szponzor után.
A jelenlegi helyzetet, hogy miért ilyen népszerűtlen az ORB csak is a hosszú évek munkája alakította ilyenné. Hiába tették meg RSB vezetőnek a Botka Endrét, ebből a s***ból még az ő "szakmai tapasztalatával" sem lehet várat építeni.
Az RTE hogy tud gazdaságos lenni, amig az ORB versenyek nem? Egyszerű! Nincs versenyző! Ennek első oka anyagi. És megint a rossz pénzéhes üzletpolitikát alkalmazzák, mint ahogyan azt már megszokhattuk állami szervezetektől. Szigorítások, nagyobb terhek a versenyzőkre. lehúznák az utolsó bőrt is rólunk, csak hogy nekik még jó legyen. Pedig igazából ha fele annyiba kerülne, akár 2x annyian is indulnának rajta. Én is szivesen mennék rally1 ben, de ilyen árak mellett nem tehetem meg. Fele annyi pénzből kimegyek inkább Romániába versenyezni, és jól érzem magam. Gyúcsááány is megmondta! "El lehet menni kérem szépen, itt lehet minket hagyni, csak tessék"
A még ha szocializmus lenne, legalább még működhetne. De a jelenlegi diktatúra ellen tenni nem tudsz! Legalábbis mi versenyzők nem. Aki tudna is tenni valamit, az a Botka Endre. Ha akarna is igazán tenni valamit. Végre egy közülünk való (versenyző, sportbarát) ember is odaférkőzött az RSB be. Bele lát hogy mi megy valójában. Ha végre nem dugná a fejét a homokba, akkor kiforgathatná azt a sok éves kussolás által okozott s***t, amit rejteget a tisztelt MNASZ.
Érdekes módon tavalyról megmaradt egy 10 es.... Lehetne venni belőle időmérő eszközöket, hogy ne kelljen bérelni. Persze bérelni sokkal jobb, mert több pénzt lehet ki-be tologatni. Van pénzmozgás, és Hudinizés.Ahogy valamelyik értelmes versenyző(nem láttam ki volt) mondta, ki lehet adni a lassítókat reklám céllal.
Vagy ahogy Pénzes Zsolti mondotta, az egész ORB bonyolítását ki lehet adni egy külsős cégnek, aki lebonyolítja az éves versenysorozatot.
Persze az nem jó az MNASZ nek, mert akkor mindösszesen csak 1 számlát kapnának, vagy adnának ki évente. Nem lenne tényleges pénzmozgás.
Inkább a nyugdíjazáson kellene elgondolkodni kedves Szamos Miklós ,mert erre az asztalra már nem tudsz letenni semmit, elvenni meg nem tudsz, ha nincs miből.
Ha népszerűtlen az ORB, akkor nem az RTE-t kell baszogatni. Mészáros Iván mindig is azt akarta, hogy a Rallytúra legyen a rallyutánpótlás nevelő.
Aki már úgy érzi hogy elég jó, úgy is átmegy versenyezni rally1 be. Tavalyi bajnokaink is idén rally1 ben szerettek volna menni, de nincs! Én is mennék szivesen, de már a gépkönyvezésnél gondaim adódnának, ahogy Tajmel Tibi is próbálta volna ebbe az irányba terelni a szót, csak az az agresszív hozzáállású kopasz csúnya bácsi aki bemutatkozni sem tudott magától (Katona Zsolt), kirángatta a mikrofon elől. Így nem tudtuk meg a véleményét. Aki útban van, azt el kell távolítani. Csodálkozom hogy nem sün alakzatban történt Tibi eltávolítása. Egyébként én is jeleztem hogy szólni kívánok, de erre nem kaptam lehetőséget. Volt más értelmetlen hozzászóló is akinek a véleménye fontosabb volt az egyik félnek. Tajmel Tibi arra szeretett volna kitérni hogy a gépkönyvezésen mit tapasztalt.
A Ladába csak a "Csernai féle" lengőkar szerelhető be?? Ez olyan mint ha nekem azt mondaná valaki, hogy csak a Pepsi kólát ihatom meg!!! Diktatúra!
A gépkönyvezésnél azt az utasítást kapták a gépkönyvezést végzők, hogy minél több autóba kössenek bele, és buktassák meg. Hogy ne lehessen műszaki vizsgára vinni ezeket az autókat, hogy az RTE-nek ne legyen jó. Vagyis nem nekik, nekünk. Ahelyett hogy a sportrendszámot eröltetné végre valaki, hogy az úgy müködhessen, ahogy az müködik is az agyilag fejlett országokban. Csak az ő példájukon kellene élni. Majd a végén oda lyukadunk ki, hogy csak amatőrbe, és Spint be tudnak majd indulni az autók, ha nem tudnak "P" rendszámot szerezni. És itt egy komoly pénztől esik el a tisztelt MNASZ! Ha a saját kezébe venni ennek szabályozását, akkor bevételt is tudna termelni. De mivel nem ért hozzá, erre esélyt se látok.
Nem mindegy hogy okos emberek hülyéskednek, vagy hülye emberek okoskodnak. Eljárt az idő.
Jelen állás szerint marad a Román bajnokság amennyiben nem rendeződnek a dolgok.
Azért próbálok ezen a fórumon kommunikálni, mert nyilvános, nem vezetnek ki ha esetleg olyat le merek irni, mint amit le is irtam. Ez persze nem azt jelenti hogy monitorharcos vagyok. Nem a számat tépni jöttem fel a fórumra. De személyesen nem működött a dolog.
Várom a reagálásukat.
Tisztelettel:

Kőházi Károly
2011-12-21 23:57:36
https://www.facebook.com/hokocsizas
Mostanában itt irogatunk... f***buk
2011-08-20 22:21:59
És mi értelme lenne ilyen utasitást kapni, illetve betartani??
Nem értem....
2011-04-07 05:55:27
Az iménti link valahogy elromlott, itt egy új.
VIDEO
2011-04-05 21:17:55
BMWRC Eger rally 2011 (motorhibával) http://www.youtube.com/watch?v=9162u9vsGts
2011-03-19 20:11:14
T. Szlaci
Szeretettel vár téged is az RTE.
Akár "M" csoportban, akár H1 ben(megfelelő licenc kiváltása után)
Elönyei: Sportbaráti szeretet, sok ellenfél a kategóriádban, olcsóbb nevezési díj (kevesebb versenykilóméter :( )
sok néző, jobb reklámérték, és még sorolhatnám!
MNASZ pedig csak maga alatt vágja a fát. Lassan ott tartunk hogy nem lesz versenyző aki versenyezni akarna rally1, vagy rally2 ben. El fognak kopni! Én is a Román bajnokságban gondolkodom! Olcsóbban kijön egy román futam, mint itthon, pedig jóval messzebb van!HOgy lehet ez?

2011-01-23 19:15:35
VIDEO
Egy kis ízelítő....
Ez az egyik gyorsasági szakasz ami a Winter Cup versenyen lesz.
2011-01-23 00:09:17
Covasna Winter Cup al kapcsolatban akinek infóra van szügsége hivjon.
Csütörtök hajnalban indulunk, már kb 5 en...
tel: 06 20 HIVJ-FEL
Üdv:
Kőházi Károly
2011-01-20 01:44:20
ITT már esett is a hó! :)
Én kivárok holnapig!
2011-01-04 17:00:30
Én innen szoktam informálódni! Látom hogy hol van csapadék jelenleg, merröl merre halad! Ennél biztosabb nincs. Vagyis de, a telefonon érdeklödés.
Ide katt!
2011-01-03 22:59:40
Gratulálok! te katasztrófaturista!
Fogadjunk hgoy a csibegyáriban is ott verted a talajt hogy törtek a kocsik! Gratulálok! Igazi szurkoló vagy!
2010-12-30 01:17:53
Lepence zsír volt tegnap. Tök jég az egész, lefelében élvezetes volt.
2010-12-30 01:12:17
NOrbi! :)
Olyan nincs hogy a szponzor megkeres,felkarol, meg az öledbe hullik!
Nőlj már fel!
Ha nem tudod hogy müködik az ilyen rendszer, legalább hülyeségeket ne irkálj!
Csövezd be az utcai gyorskocsidat, és jövöre nevezz be! Mutasd meg nekik hogy hogy kell téligumival egy olyan pályán menni, ahol majdnem minden tiszta jég, minden körben más a pálya, és éppen tudni fogod hogy az a kanyar ahol te nézőként állnál az száraz! Látni akarom! Te hős....
2010-12-30 01:12:17
NOrbi! :)
Olyan nincs hogy a szponzor megkeres,felkarol, meg az öledbe hullik!
Nőlj már fel!
Ha nem tudod hogy müködik az ilyen rendszer, legalább hülyeségeket ne irkálj!
Csövezd be az utcai gyorskocsidat, és jövöre nevezz be! Mutasd meg nekik hogy hogy kell téligumival egy olyan pályán menni, ahol majdnem minden tiszta jég, minden körben más a pálya, és éppen tudni fogod hogy az a kanyar ahol te nézőként állnál az száraz! Látni akarom! Te hős....
2010-12-30 01:12:17
NOrbi! :)
Olyan nincs hogy a szponzor megkeres,felkarol, meg az öledbe hullik!
Nőlj már fel!
Ha nem tudod hogy müködik az ilyen rendszer, legalább hülyeségeket ne irkálj!
Csövezd be az utcai gyorskocsidat, és jövöre nevezz be! Mutasd meg nekik hogy hogy kell téligumival egy olyan pályán menni, ahol majdnem minden tiszta jég, minden körben más a pálya, és éppen tudni fogod hogy az a kanyar ahol te nézőként állnál az száraz! Látni akarom! Te hős....
2010-12-25 23:59:04
2010-12-20 22:18:45
Sózás..
Itt meg is ragadom az alkalmat, és tájékoztatok mindenkit hogy a sózás nátrium kloriddal(konyhasó) idéntől tilos!
A bükkben ezzel sóznak! Szét rohad a kocsim is! :)
Szegény virágok, és az aszfalt.... jobban szétb@ssza mint a szögesgumim! :)A kalcium-klorid a leghatékonyabb olvasztószer, még -30 foknál is kifejti hatását. Mivel feloldódás közben intenzíven hőt termel, ezért a saját tömegénél sokszorta több nedvességet képes megkötni. Felhasználható a lefagyott eljegesedett útszakaszok járdák csúszás és jégmentesítésére, a 346/2008.(XII.30.) Kormányrendeletben foglaltak betartásával. De ezek csak sóznak... jövö héten jöhet rá a liszt, tojás, prézli, és kész is a rántott aszfalt szétb@szva.

egynyolcté hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 20 hozzászólás • 1 oldal
  
  
  
 
  
  
H K Sz Cs P Sz V
15 16 17 18192021
22232425 26 2728
29 30 0102030405
06 07 08 09 10 1112
13 14 15 16 17 1819
k e d v e n c e i n k
Rallylive.hu
CarsAndGirls.hu
AutoSportFoto.sk
CarStyling.hu
WRC magazin

s t a t i s z t i k á k