LCH Tavaszi LADA találkozó
zsebemzsestye
a döme
2014-12-28 20:59:43
utolsó bejelentkezése
zsebemzsestye

60 hozzászólás
nincsenek kedvencei és őt még senki nem jelölte kedvencnek
1 kép van a fotóalbumaiban
Összes oldal:
685194610
Napi oldal:
37613
Jelenleg:
990
Regisztrált:
0
h i r d e t é s
kiemelt partnerünk :
Peugeot Magyarország

további partnereink :

Autószöv Gyöngyös

AutoDekor

BusLine

webshopunk :

duenShop.hu - a rallyongók boltja

Share |
zsebemzsestye hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 60 hozzászólás • 3 oldal
2014-06-02 11:16:26
Urak!

A Lengyel VB-re van egy lefoglalt szállásunk! Mi sajnos mégsem tudunk menni!
Lisewo faluban egy tó partján. 70 nm. es két szintes faház.
Júni 25. szerdától 29. 18 óráig. Mi négy főre foglaltunk, de elfér akár 6-7 ember is kényelmesen.
A szállás díja 58 000 Ft/ 4 fő/4 éjszaka. Ehhez jön még valamennyi helyi adó, meg 50 PLN takarítási díj.
Bookingon foglaltam, még egy hetem van lemondani.
Mivel elég nehézkes már szállást taláni a verseny közeledtével, ha valakit érdekel, akkor szívesen átírom a foglalást az ő nevére!
Bővebb felvilágosítást az adatlapomon található mél címen tudok adni. Péntek délben automatikusan törlöm a foglalást, szóval addig van gondolkodási idő. mosolygok
2014-05-23 09:34:20
Ez azért bőven kétélű fegyver. Lehet szankcionálni, de akkor simán át lehet költözni másik plattformra. Onnantól csökken a látogatottság, és csökken általa a rekláérték. forgatom a szemem Attól függetlenül én úgy érzem, Endre azért próbál az objektivitás mezején maradni. Aztán majd kiderül ez mennyire sikeres.
De értem amit mondasz kacsintok
2014-05-22 23:35:46
A kialakult helyzetet, egy egyszerű összefogással (ami gyakorlatilag egy bojkottot jelentene) el lehetne sorvasztani a rallye szakágat. Az a pár csókos, és bokát még nem ütött szakág még próbálkozik majd biztosan, de aztán majd rájönnének ők is.
Egy biztos: ha engem akár csak fenyegetnének is hasonlóval, mint itt ezt a pár szakosztályt, és versenyzőket: SOHA, DE SOHA a b.dös életben többet egy percet nem vennék részt a rendezvényeiken!!! És egy r.hadt petákot sem bíznék rájuk onnantól!
Biztos maradi, és fafej a gondolkodásmódom, de engem egyenességre, és következetességre neveltek. kacsintok
Emberek ÉBRESZTŐ!!!!
Az ész megáll, hogy évről évre csak süllyed ez az egész a béka s.gge alá. Nem elég, hogy sokak által régóta tisztelt emberek képesek totálisan kifordulni önmagukból a hatalom szelétől megcsapottan, még egyre inkább a dilettantizmus sötét bugyrai is elnyelnek lassan mindent.
bizonytalan
2014-04-28 22:28:41
Ami lemaradt az előbb:
Schwaighof városrészt gondolom a gyors rajtjának.
2014-04-28 21:57:33
Urak!

A hétvégi Pinggaui versenyről szeretnék valami részletesebb infót.
Nem tudom biztosan behatározni, hogy a szombati hosszú körgyors pontosan hol is lesz. (nyilván a kint kapható műsorfüzetben benne lesz, de nem szeretek bizonytalanra elindulni) kacsintok
Én amúgy úgy nézem, hogy a város északi részéről indul, de nem biztos.
Megköszönném, ha valaki tudna erről pontosabb infóval szolgálni! forgatom a szemem
2014-01-23 07:46:49
Ha ez kell ahhoz, hogy zsarolások, szankciók, és egyéb évek óta tartó presszúrák nélkül versenyezzünk? Akkor bár nem vagyok militarista beállítottságú,de boldogan fogok (és azt hiszem nagyon sokan lesznek ezzel még így) lövöldözni a szervízpark céllövöldéjében. helyeslek
Amúgy is: gyerek koromban a vidámparkban miután lelőttem a 3 hurkapálcás moncsicsit, mentem és fordultam 1-2 menetet a dodgemmel. vigyorgok vigyorgok vigyorgok Ennyi!
Hajrá Iván!
2013-12-30 17:21:04
Nagyon jó verseny volt! Gratulálok a szervezőknek, és a résztvevő versenyzőknek!
Esteleg valakinek kép, vagy videó a Gy2. "Zengő camping" kanyarjáról nincsen? Volt rumli gazdagon helyeslek
B.U.É.K. mindenkinek! mosolygok
2013-10-05 00:02:51
Jó estét!
Nem vagyok egy dícsérgetős tipus, sőt! Lakatosékat se nagyon kedvelem. De kalapom elemem előttük! kacsintok A prológ olyan volt, mint amilyennek egy prológnak lennie kell! Pörgős , látványos, frekventált helyen. mosolygok
Az külön tetszett, hogy nem volt körbeparavánozva az egész terület, így aki akart bement, és fizetett, aki akart meg kintről nézte végig. Innen, és onnan is élmény volt!
Az első itt rendezett prológról egy élmény égett bele a retinámba:
kis Hideg a sárga A-s 07 es el amit művelt, helyeslek (most sem volt vicc)
Erről meg a meghívott gyors, és gépkocsi vezetők mutatványai fognak megmaradni.
A mezőnyben amúgy szerintem prológ tekintetben egy lépcsőfokkal a többiek felett prezentált (itt kiemelném hogy: a nagy többség nagyon élménydús, látványos kocsizást produkált) Frici, Robi, és a Hód helyeslek olyan összseszedettnek tűnt a produkciójuk.
Rég tetszett már ennyire egy prológ!
2012-11-20 07:59:35
Azért van reménysugár!!!
Az MNASz Elnöksége 2012. november 19-i hatállyal kinevezte Pénzes Zsolt sporttársat a Rallye Szakági Bizottság megbízott vezetőjének.

Kinevezésével párhuzamosan az MNASZ Alapszabályának 42/A.§ 8. pontjában meghatározottaknak megfelelően kiküldésre került a Rallye Szakágban érintett tagszervezetek részére a szakágvezető jelölésére vonatkozó levél és jelölő lap.

A jelölés titkársághoz történő beérkezésének határnapja: 2012. december 10.

Kérjük a Rallye Szakágban érintett tagjainkat, hogy a levél megérkezését kísérjék figyelemmel és az abban foglaltakat tartsák be.
Várjuk javaslataikat.

MNASZ Titkárság

Gyerekek! Megcsillant a reménysugár! kacsintok
2012-08-30 22:49:20
Köszönjük a részletes tájékoztatást!
2012-08-30 21:46:25
Szerintem ez már kicsit övön aluli volt, Tisztelt Katona Úr!
Ha ön a fórumozók nagy része felettinek gondolja magát, akkor irányadóan mutasson azzal példát, a "lenézetteknek" hogy megüt egy bizonyos kultúráltsági szintet, és /vagy nem alacsonyodik a lenézett szintre.
Az előzőekben írt sorai mély megdöbbenéssel érintettek!!! és szerintem nem csak engem.
Ezek a (megygyőződésem hogy hirtelen, és azóta megbánt) gondolatok, nem vetnek jó fényt sem önre, sem a szövetségre!
Kérem viselkedjék legalább annyira Úriemberként , mint amilyennek gondolja magát!
Nagyon köszönöm, és a továbbiakban nem kívánok ez ügyből kifolyólag sem önnel, sem mással eszmét cserélni!

2012-08-29 12:36:08
vigyorgok helyeslek vigyorgok helyeslek vigyorgok helyeslek vigyorgok helyeslek vigyorgok helyeslek besz@rok !!! Állatok vagytok! Ez a hét képe.
2012-08-27 14:48:49
Mondjuk ebben is van igazság....

voltam sajnos olyan versenyen, rámégett a tűzálló annyit álltunk. helyeslek Mondjuk oda nem is neveztünk többet....
2012-08-27 14:22:16
...a menetrendszerinti buszokat ne emlegessük már fel újra, és újra. Ilyenkor kételkedem, hogy voltatok e egyáltalán ,már versenyen. mosolygok
A buszok, vonatok (Sáta) mindig is voltak, és lesznek. Amióta az eszem tudom, vagy megállítják a gyorsot, és felvezetéssel felmegy egy busz, vagy a 2 kör között. Nem kapsz máshogy engedélyt a szakasz zárására, csak ha biztosítod az elzárt részek tömegközlekedését.
szerintem....
2012-08-27 14:03:26
Valamit akkor is irtó jól csinál. A sorozatos elszámolási gondok, kis botrányok, hiányok ellenére, újra, és újra el tudja magát és a rendezvényét adni!!!
Ü.G.! Nem tudom hogy csinálod, de ebben nagy zseni vagy. helyeslek mérges
Ez az egész sztori mindannyiunk hibája különben. És ez a hiba a hiszékenység!!! Miért gondoljuk, gondoljátok azt, hogy aki egyszer már átpattintott, az nem fog újra? Persze lehet mindig mentegetőzni, meg ilyen-olyan külső eseményekre fogni, ... na de n+1 szer???
2012-08-26 15:54:48
Egy palackos, ....őőőő üveges versenyen ilyenen miért lepődsz meg?
Ne aggódj, nem is lesz ott verseny jövőre, de legalábbis más fogja rendezni. Ez tuti fix. kacsintok
Parkolódíj RTE-n? - nem életszerű.
Pár megszivatott rendszám mizériába kevert versenyzőtől azért majd várnánk objektív beszámolót, hogy mi is történt valójában!
2012-08-21 21:39:15
Nos akkor fejet hajtok kacsintok -respect
Konklúzió: ha valaki baleset részesévé válik egy verseny alatt, akkor bármi áron próbáljon megegyezni az esetleges másik féllel, hogy magára vállalja a felelősséget vigyorgok onnantól támadhatatlan az ügy. helyeslek
Igazából bármi is történt , én mindkét felet megértem. Az egyik oldalt azért, mert maradt a korábbi pontállás, a másikat meg azért, mert annó engem is arra tanítottak, hogy ha bármi gondot észlelek, úgy álljak meg a gyorson, hogy senki se bírjon mellettem elmenni, így nem kapok a nyakamba fényéveket egy félreérthető eset okán.
Kicsit régebbi sztori: a beíróban a hallgattam a rádióforgalmazást, mert vártam az embereimet a STOPban. x rajtszámú (D.Sándor) beestett azon a bizonyos gyorson, amit egy rádiós ténybíró közölt, hogy leadta a menetlevelét. Majd pár kocsira rá meglett a rumli, kivették etapnak azt a bizonyos gyorsot. Majd közvetlen az embereim előtt megérkezett a fent nevezett Úr? a kék Hondájában, és simán kiadta a beíróban a korábban leadott menetzsugát.
Egyből hívtam a versenyzői összekötőt, meg rögzíttetem a sporival is. Este folytatódott a versenyirodán, de az általam tényleg nagyra becsült Versenyigazgató sem tudott a helyzettel utólag mit kezdeni. Ez volt az utolsó előtti cseppek egyike nálam a pohárban... Ja mindez azért tünt fel, mert egy kategóriában mentünk.
De nem akarnám szétcsapni a topikot régi történetekkel.
kacsintok
2012-08-21 20:02:47
Kedves Diamond!
A 198. as hsz, nem teljesen pontos, majd ha lesz egy kis időm, megpróbálom bemásolni pontosan. :-)
Jó pár éve, próbálom távol tartani magam ettől a sporttól, de hidd el elég sok mindent láttam már. megdöbbent
Nem ülök már fel a különböző pletykáknak, bár hallani megint ezt, azt. Mindenesetre beszédesek a tények mindkét oldalról, ha higgadtan elemzed a helyzetet pártatlanul. Itt az ok, okozat, ill. a kialakult helyzet más más szemszögből történő pro, és kontra megitélésének fényében vizsgálva. kacsintok
...valaki esetleg beszúrhatná a pontos szabályozást.
Ha nincs igazam, fejet hajok. :-)
2012-08-21 11:50:55
Gyerekek! Reszelitek it a f.ngot, tök feleslegesen!!!
A 198. as hsz. bem le van írva a szabály, azért nem is írom le még egyszer. Ennyi, és no comment.
El se rajtolhatott volna, és kész. A 2. kizárás már okafogyott,mint ahogy a fellebbezése is. ENNYI.
Jöhet itt az egyik szimpatikus autóversenyző ujjal mutogatása a másik szimpatikus autóversenyzőre, semmin sem változtat, ha a szabályosság oldaláról közelítünk.
Ez az egész megmutatja, mennyire felkészült szakmailag egy egy rendező brigád, meg egy egy versenyzőpáros, hogy észre sem veszik, és észre sem vetetik a turpisságokat.
Na ezektől a dolgoktól olyan nívós az egész bajnokság.
Ezeken felül 1 nagy probléma van, hogy egyre több űberbecsületes versenyző "szivárog" át más bajnokságokba, mint itthon, mint külföldön. Ezzel szépen lassan, de mérgezve az addig ott uralkodó viszonyokat, jó hangulatot, miáltal az MNASZ fertőjéhez hasonlatossá tesz mindent.
A kevés kivétel előtt persze mély tisztelettel fejet hajtok!
Összegezve ezt a sztorit, csak egy rövidke mondat jut eszbme:
Néha visszanyal a fagyi.
2012-08-21 11:50:55
Gyerekek! Reszelitek it a f.ngot, tök feleslegesen!!!
A 198. as hsz. bem le van írva a szabály, azért nem is írom le még egyszer. Ennyi, és no comment.
El se rajtolhatott volna, és kész. A 2. kizárás már okafogyott,mint ahogy a fellebbezése is. ENNYI.
Jöhet itt az egyik szimpatikus autóversenyző ujjal mutogatása a másik szimpatikus autóversenyzőre, semmin sem változtat, ha a szabályosság oldaláról közelítünk.
Ez az egész megmutatja, mennyire felkészült szakmailag egy egy rendező brigád, meg egy egy versenyzőpáros, hogy észre sem veszik, és észre sem vetetik a turpisságokat.
Na ezektől a dolgoktól olyan nívós az egész bajnokság.
Ezeken felül 1 nagy probléma van, hogy egyre több űberbecsületes versenyző "szivárog" át más bajnokságokba, mint itthon, mint külföldön. Ezzel szépen lassan, de mérgezve az addig ott uralkodó viszonyokat, jó hangulatot, miáltal az MNASZ fertőjéhez hasonlatossá tesz mindent.
A kevés kivétel előtt persze mély tisztelettel fejet hajtok!
Összegezve ezt a sztorit, csak egy rövidke mondat jut eszbme:
Néha visszanyal a fagyi.
zsebemzsestye hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 60 hozzászólás • 3 oldal
  
  
  
 
  
  
H K Sz Cs P Sz V
15 16 17 18192021
22232425 26 2728
29 30 0102030405
06 07 08 09 10 1112
13 14 15 16 17 1819
k e d v e n c e i n k
Rallylive.hu
CarsAndGirls.hu
AutoSportFoto.sk
CarStyling.hu
WRC magazin

s t a t i s z t i k á k