KZ Invest Kupa 3.forduló - Nyíregyháza - Piac
sportbiro2
Sport Biro
2014-05-27 23:08:48
utolsó bejelentkezése
sportbiro2

8 hozzászólás
nincsenek kedvencei és őt még senki nem jelölte kedvencnek
még nem töltött fel képet
Összes oldal:
685835354
Napi oldal:
668
Jelenleg:
1765
Regisztrált:
0
h i r d e t é s
kiemelt partnerünk :
Peugeot Magyarország

további partnereink :

Autószöv Gyöngyös

AutoDekor

BusLine

webshopunk :

duenShop.hu - a rallyongók boltja

Share |
sportbiro2 hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 8 hozzászólás • 1 oldal
2014-05-27 22:46:17
Vannak emberek akik egész életükben szolgalelkűek maradnak akik mindenre engedélyt kérnek akik bármi újdonságot csak akkor vállalnak ha már más korábban kitalálta. Vannak ilyenek. Nekem spec teccik ez lövöldözős autózás ez folyik a tévéből ez van minden filmben na bumm a ló már kiment a divatból éppen ideje volt újítani valamicskét. A Turán papája pölö nagy lövő ki tudja talán Frici is belevág vagy már lő is ugye hogy ugye? Az meghogy ralinak nevezik a versenyt éppmindegy a legnagyobb király bukott már azért mert hülyék voltak a katonák na és majd belejönnek már is láccik mekkora sulyal veszik számba a lövöldét merthogy ippeg a legutolsó suzukis nyerte a versenyt mert volt annyi esze hogy egy lövészt vitt navigának. Valamikor régen a sibiatlon is új volt eccer ja igen csak a gyengék kedvéért a biatlon annyit jelent kétpróba ha jól tévedek mint általában. A háttérben mint eddig is tuti megy a suttymutty alkudozás a céllövölde majd szépen felfejlődik.
2014-03-18 23:11:31
Látom megtaláltad újra az álarcodat megint jáccod az elfogulatlant. Közben meg semmit sem értesz a folyamatokból. Azért lett magyar amatőr rallye bajnokság hogy ne tűnjön fel senkinek hogy az MNASZnek nincsen is sprint szakága ami nem is lehet mert a FIA szabáj szerint a rallye minden formájának lényege az előírt átlagsebességű közúti szakasz ugyehogy. Mostakkor hogy magyar bajnokság lett kírva a sprintre ettől egyszeribe emmár MNASZ sportággá lett mert magasról köpünk a FIAra ha egy kis zseton kezd látszani amit le lehet kaszálni még. Így lesz rallye a sprintből és pont ezért préselik az Ivánt nehogymár ő is adjon ki hozzájárulást a sprintekhez mert akkor hogyan fog a fejekbe bemenni hogy ez már 50 éve FIA sportág ergo MNASZ felségterület közben meg lof@szt az. Mer a Kupa az még rendben vóna az nem országos bajnokság azt még bárki csinálhat na de akkor milyen alapon akarja bárki szabályozni azaz hogyan lehet lezsarolni licencre meg gépkönyvre meg fittyfenére a sprinteseket? Az ilyenek meg mint te tisztelegnek az egészhez mert nem látják a fától az erdőt hogy ha 2-3 éven keresztül nevezgettek a magyar bajnokságnak átkeresztelt MNASZhez semmi köze sprintre meg a rendezők fizetgetik a regsiztrációt meg nem hajtják el a halál fvszára az MNASZ megfigyelőket akkor egyszer csak azt fogják észrevenni hogy ez az egész szép csöndben hivatalos MNASZ sport lett. Miközben vegyiszta népi kezdeményezés az egész ezért akarják a repteres spurikat tök megölni mert arról aztán végképpen nem lehet eladni a leghülyébb közutasnak sem hogy az FIA rallye és persze szúrja a szemüket mert még valakinek eszébe juttatja hogy régen a sprint sem volt MNASZ sport jé!!! Mivel az egész MNASZben senkinek sincsen ekkora agya hogy ezt így évekre előre végiglássa csak egyetlen valaki szülhette a marcipán de akkor csak a kajakoson keresztül üzenhette meg az új vezetésnek hogy mi a teendő. Lényeg a lényeg még mindig ő irányít itten akár tetszik akár nem.
2014-03-18 16:38:47
Balli! Érdekes dolgok derülnek ki rólad. Szóval akkor te egyetértesz azzal hogy a sprintben 1600-ra korlátozták az autókat meg egyetértesz azzal hogy a sprint rendezőket le kell húzni a regisztrációs díjnak nevezett izével ami tulajdonképpen az ingyenes versenyengedély ára meg az indulónkénti fejpénzzel meg azzal hogy szabadidős sprotolókat sportorvoshoz küldünk meg kényszer gépkönyvezzük az autóikat amikor nincs is rá semmi joguk meg kötelező gumi a piaciárnál magasabban meg olcsó versenybenzin az 85nél háronszorta árban meg minden. Jól álcáztad magad eddig de ugye kibujikol a szeg a zságból.
2014-03-18 16:38:47
Balli! Érdekes dolgok derülnek ki rólad. Szóval akkor te egyetértesz azzal hogy a sprintben 1600-ra korlátozták az autókat meg egyetértesz azzal hogy a sprint rendezőket le kell húzni a regisztrációs díjnak nevezett izével ami tulajdonképpen az ingyenes versenyengedély ára meg az indulónkénti fejpénzzel meg azzal hogy szabadidős sprotolókat sportorvoshoz küldünk meg kényszer gépkönyvezzük az autóikat amikor nincs is rá semmi joguk meg kötelező gumi a piaciárnál magasabban meg olcsó versenybenzin az 85nél háronszorta árban meg minden. Jól álcáztad magad eddig de ugye kibujikol a szeg a zságból.
2014-02-17 21:58:03
Nehéz lehet mostanában főtitkárnak lenni.
Alapszabály "16.§ (2)
A közgyűlés pontos időpontját a Szövetség Elnökségének kell megállapítania, és annak helyéről, időpontjáról, tervezett napirendjéről és a beterjesztett javaslatokról a közgyűlésen szavazásra jogosultakat, valamint a részvételre jogosult személyeket és szerveket legalább 1 hónappal korábban írásban kell értesíteni." A napirendről nem sikerült ezt az 1 hónapot betartani, még a két hetet sem.

"19. § (1)
A közgyűlés napirendjét a Szövetség Elnöksége állapítja meg és terjeszti a közgyűlés elé." Az Elnökség a lemondása napján ugye elutasította az alapszabály módosítást, mint napirendi pontot, akkor hogy is került fel mégis?

"a Közgyűlésen szavazati joggal csak a 2014.01.31-i állapotnak megfelelő taglistán szereplő szervezetek vehetnek részt" - mivel akik eddig nem fizették meg tagdíjat, azokat törölték.

http://www.mnasz.hu/letoltes/licencek%202014%20ev%20elejere.pdf - ebben viszont ez állt 2013.nov.28-án:"2013-ban érvényes nevezői licenccel rendelkező tagegyesületek esetén: A 2013. évi nevezői licenceket érvényesnek tekintjük 2014. január 31-éig. Ez esetben a 2014. évi tagdíjat, nevezői licenc díjat és NAV együttes adóigazolást 2014. január 31. után kell benyújtani."
Namost akkor mindenki szavazóképes, aki a 2014.jan 11-i közgyűlésen az volt. Sőt mindenki most utólag befizetheti.
Te gyurma ti azt hiszitek, hogy egy országos sportszövetség az játszótér? Ti a halat akarjátok vízbefojtani.


2014-02-05 13:49:58
Te Gyurma honnan veszed ezt a kiválás dolgot? Tudod te egyáltalán miket írkálsz ide vagy csak írogatsz itt. A napnál világosabb hogy ti nem a rallyt akarjátok jól megcsinálni hanem a Lakatosnak helyet csinálni. Írjad már le egyszerű szavakkal hogy még én is megértsem miért nem jó nektek ha az MNASZen belül ( belül nem pedig kiszervezve ahogyan szépen ki akarod fordítani amit mondok) teljes jogi pénzügyi szabályalkotási önállóságot kaptok ja hogy ehhez nem kell új alapszabály ja hogy ezt minden további nélkül meg lehet szavaztatni a közgyülésen hát az nem jó mert akkor nem a Lakatos lesz az isten. Miért van az hogy az összes többi szakágnak jól ment a szekere csak a rallyé nem miért aggódsz te a többi szakág miatt úgy hogy sehogy máshogy nem akarjátok csak úgy hogy ebbe a három tagú sporttanácsba ti ültök? Az új alapszabályotokkal bábút csináltok az elnökségből a vak is látja. A kérdésre válaszolj miért nem jó nektek az a megoldás ami teljes önállóságot ad nektek de a többi szakág megy úgy tovább ( jól mint eddig) ahogyan volt? Miért akarjátok belerángatni ebbe a kamikáze akcióba a többi szakágat amikor van megoldás a teljes önállóságotokra az MNASZen belül alapszabály módosítás nélkül? Soha az életben nem tartottalak alkalmasnak vezető szerepre most éppen bizonyítod miért. Mikor lesz rally alapkiírás dátumra kérem szépen sokak nevében. Mert ha az alapszabályhoz nem nyúltok hanem elfogadjátok az önállóságot amire a jelenlegi alapszabály lehetőséget ad akkor február 30ra lesz. A ti verziótok szerint mikor lesz? Látom te vagy az egyetlen aki nem érti de inkább nem akarja érteni hogy minden amit akartok megvalósítható alapszabály módosítás nélkül is illetve dehogy minden a nagy zseton az nem fog menni ami a többi szakág munkájához évek évtizedek óta tartó erőfeszítéseihez kötődik amihez pont semmi köze a Lakatosnak de látom ti nagyon szeretnétek hogy legyen.
2014-02-05 11:42:10
Te Gyurma szép hosszút írtál ide látom sikerült kialudni magad ugyhogy ha válaszolsz azt máskor is reggel csináld mert amit este írsz azt nem lehet megérteni. Azt az egyet mond meg nekem ha már ennyi időt rászántál akkor miért pont arra nem válaszoltál hogy miért is nem jó nektek a rally teljes önállósága pénzügyileg és mindenhogyan? Erre az egyre válaszoljál Gyurma mert itt lóg ki a lóláb. Sem az IB sem az elnökség nem fog tudni beleszólni a dolgaitokba semmit sem, akkor ez miért nem elég neketek? A Lakatos akár királlyá is koronáztathatja magát a szakágon belül hozzátok folynak be a nevezési díjak minden. Erre válaszoljál Gyurma mert ez érdekel mindenkit meg arra hogy mikor lesz díjkiosztó meg alapkiírás de dátummal válaszoljál mikor lesz alapkiírás ha rátok szavazunk mert addig nincsen bajnokság amig alapkiírás nincsen. Ezekre válaszolj a kanyargós ködösítés helyett. Mert ha nem tudod ideírni miért nem jó nektek a teljes önállóság akkor cseppet sem alaptalan a vádaskodás hogy Lakatos az egész MNASZt akarja hogy a nagy lovéra hajt. Erre válaszoljál.
2014-02-05 11:42:10
Te Gyurma szép hosszút írtál ide látom sikerült kialudni magad ugyhogy ha válaszolsz azt máskor is reggel csináld mert amit este írsz azt nem lehet megérteni. Azt az egyet mond meg nekem ha már ennyi időt rászántál akkor miért pont arra nem válaszoltál hogy miért is nem jó nektek a rally teljes önállósága pénzügyileg és mindenhogyan? Erre az egyre válaszoljál Gyurma mert itt lóg ki a lóláb. Sem az IB sem az elnökség nem fog tudni beleszólni a dolgaitokba semmit sem, akkor ez miért nem elég neketek? A Lakatos akár királlyá is koronáztathatja magát a szakágon belül hozzátok folynak be a nevezési díjak minden. Erre válaszoljál Gyurma mert ez érdekel mindenkit meg arra hogy mikor lesz díjkiosztó meg alapkiírás de dátummal válaszoljál mikor lesz alapkiírás ha rátok szavazunk mert addig nincsen bajnokság amig alapkiírás nincsen. Ezekre válaszolj a kanyargós ködösítés helyett. Mert ha nem tudod ideírni miért nem jó nektek a teljes önállóság akkor cseppet sem alaptalan a vádaskodás hogy Lakatos az egész MNASZt akarja hogy a nagy lovéra hajt. Erre válaszoljál.
2014-02-05 00:11:52
Nem indult el semmi. Továbbra sem tudjuk, hogy az alapszabály változás mire fog kihatni mit milyen irányba fog vinni azon kívül hogy Gyurma Pénzes és Cselényi lesznek a főmuftik. mert erről gondosan egy szó sem esik. A Móczárt meg abban pillanatban kivágják amikor az minden utat már bejárt előttük. Mert ez lesz bárhová fog kopogni a Móczár mindig ott fog vigyorogni mellette valamelyik mert a kapcsolatokon múlik minden. Tök mindegy hogy elküldik előre az alapszabályt a csapatoknak csak elolvasni tudják de a következményeket kiszámítani már nem. Egy biztos nem szabad engedni hogy a Lakatos féle csapat rátegye a kezét az egész MNASZre. Annyira mondják hogy ők a rallyért tesznek mindent hát akkor miért nem jó az nekik amit Büki javasolt hogy legyen önálló jogi személy a rally? Ehhez semmi alapszabály módosítás nem kell ezt meg lehet szavaztatni közgyűlésen persze csak akkor ha a többi szakág felfogja mennyire veszélyes az ha csak három ember irányít és az mind a három a Lakatos embere. Mert az új alapszabály bábúkat csinál az elnökségből és minden hatalom a Lakatos három embere kezében lesz. A Móczár meg elhiszi nekik hogy a csúcson fogják tartani és nem fogja fel hogy a 2/3al akkor vágják ki amikor akarják. Vicc az egész ahogyan az orránál fogva vezetik a gyorsaságisokat meg a többi szakágat. Nem értik hogy akkor mi van ha nem sikerül a kellő számú tisztségviselőt kinevezni hogy akkor sima Lakatos diktatúra lesz az egész magyar autósport mindenestül. Nem látnak a szemüktől hogy Lakatos 3 év alatt az összes rendezőt kinyomta és a duplájára vitte fel a rendezési költséget és nem látják hogy azzal hogy nem adta le a versenyrendezési óvadékot simán nyomás alatt tudta tartani az egész MNASZt. Nem látják hogy ha Lakatosnak elég lenne csak a rally akkor simán elfogadta volna a Büki ajánlatát hogy önálló jogi személyként a rally maga csinálja a versenyszabályait a versenyeket a saját technikai bizottságát mindent. Ezek mindent vinni akarnak a F1et a Dakart a Dubait a WTTCt mindent. A nagy zseton mind egy kézben ez itt az álom. Ti meg rohantok bele mint a birkák a csengettyűszó után és arra nem vagytok képesek hogy addig ne szavazzatok meg semmi alapszabályt amig valaki el nem magyarázza hogy minek mi lehet a következménye. Mikor veszitek már észre hogy minden versenyző aki az üzleti életben sikeres tudott lenni az elment mert látják hogy hova vezetnek titeket. Vajon miért nem vállalja Vizin Cserkúti Oroszlán a vezetést akiknek már nem kell a napi kenyérre a lové? Ti meg beszavazzátok a rókát a tyúkok közé. Borzalmas végignézni.
2014-01-15 09:34:03
Pártatlan? Az Elnökség pártján az Elnökségi fizetések pártján álló. Kérdezem én, hogyan lehet az, hogy kétszer is leírta egy olimpiai sportolónagy bajnok, hogy a közgyűlésen lehet majd napirendet javasolni, aztán mégis úgy kezdett a levezető elnök, hogy nem lehet? Egy ekkora sport Ikon ilyenkor miért nem áll fel és teszi ezt szóvá ahelyett hogy cinkosan hallgat mintha mi sem történt volna? Mert én igenis kiváncsi lettem volna, hogy a Móczár úr mégis miről diskurált személyesen a Jean Todt úrral? Mi volt az a nagyon fontos amit nem lehetett levélben vagy a vezérigazgatói fizetést húzó főtitkár útján telefonon megbeszélni? Kitől kapott erre felhatalmazást nem magára diskurzusra hanem az utazási szállási költségekre? Mert ezt a pénzt biztosan jobban is el lehetett volna költeni az autósportra! Meg aztán miféle pénzügyi beszámoló volt ez? A cégem könyvelője 8 éve dolgozik nálam de az égvilágon semmit sem tudott kihámozni belőle. Igenis a helyszínen napirenden pontról pontra ki akartam kérdezni mire sikerült elkölteni ennyi lóvét. Ki és mikor igazolta azt például hogy a fizetések utáni közterhek be vannak fizetve vagy hagyatékként fogják a szövetséget a felszámolásba lökni? Komolyan mondom nem vagytok normálisak hogy ezeket csak úgy szó szerint benyelitek és már évek óta! Megakartam kérdezni mi a garancia arra hogy a jövőben a sportbírókat kifizetik? Azt akartam a garancia kerüljön az alapszabályba mert nélkülünk csináljon versenyt a Lakatos! Hát nem mert nem volt előre beadva. Persze hogy nem volt minek ha irásba adják hogy a helyszínen be lehet adni? És mennyire egyszerű módszerrel az elnök jól beígéri a kis ovisoknak hogy majd lehet napirendi pontot javasolni el is hozom majd 200km-ről a könyvvizsgálómat meg láttam más is jött okossal hogy jók legyenek kérdések és akkor benyögik hogy nem lehet új napirendi pont! Mi az amit ennyire kell takargatni 100-200misi lett eltapsolva és erre Ti 3 perc alatt elintézitek azzal hogy higgye el mindenki ez a költség ebben meg abban van. Hát én nem hiszem el mert nem vagyok tök hülye! De a minimum az a legminimum hogy kérdezhessek. Persze nem kérdezhetek mert a nagy bajnok a markába néz végig nem látszik a szeme mennyire jól elintézte hogy ne lehessen kérdezni még akkor se ha ezt ott mindenki akarná. Kohári mikor felállt miért nem arról beszélt amit ő hozott a nyakunkra? Miért nem mondta el hogy akkor ő most minimum bocsánatot kér ezért? Húzzon át az öt versenyzőjével a másik buliba aztán csinálja ott mi ugyis FIA sportokat csinálhatunk csak. Meddig kell még tűrni azt hogy a mi pénzünkön utazgatnak az urak és akkor amikor erről kérdezni lehetne akkor már nem is tudom hanyadik éve nem lehet új napirendi pontot felvenni? Nevetséges ez az egész. A mi százmillióinkkal játszanak és akkor kiszolgáltatnák az egész autósportot az összes szakágat egyetlen rendezőnek az egyetlen embernek aki rally szakág kivégzéséből ennyire megél? Hát nem szeretném ha a többi szakágat is kivégezné! Mi lesz ha a többi szakág is megtetszik neki? És ebben a Gyurma vakon segédkezik neki mert már az életét odaadná csakhogy azon az emelvényen ülhessen láttuk a közgyűlésen ahogy hívatlanul odaült. Az elnök ( kisbetűvel ezután) meg a levezető elnök meg azonnal mondjon le mert az amit a napirendi pontokkal csináltak az egyszerűen pofátlanság. Mi a franc az hogy a jogász nincsen ott? Mi van? Két volt katonatársam is jogász hát direkt megkérdeztem őket erről a titkos szavazásról mert szemmel láthatóan be lett s***atva a társaság. A közgyűlés szerintük azt csinál amit akar ha jelen van 51% és ennek a többsége akar valamit. Ha titkos szavazást akkor azt. Meg mi az már hogy a gyurma majd felhatalmazza az elnököt hogy módosítsa az alapszabályt? Ép ez? És ez akar alapszabályt írni? Meg ott a Katona. Jól van utálja a Pénzest van ilyen. Na de mindenki nyakára ülteni egy tök vadidegent? Mert neki a Büki se jó meg a Tóth Imi se jó, senki se jó csak valami politikus legyen hogy legyen kihez igazodni mert akkor nem kell a csapásirányért felelősséget vállani hiszen más mondta ugye. Hát nekem az jó ha az emelvényen autósportosok ülnek minimum a többi menjen haza. A főtitkár úr is menjen haza csak találunk valakit aki beszél nyelveket és szívesen utazgat pénzünkön a főtitkár úr ugyis eleget utazgatott már mostmár engedjen mást is fotózkodni odakinn. Pont jó lesz ez a mai arra hogy az összes úr aláírja a lemondását nagyfiúk vagyunk megoldjuk. A legdrágább ügyvédi iroda is olcsóbban megoldja a működést biztosító papírokat mint amennyit az urak erre a 45 napra felvesznek.
sportbiro2 hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 8 hozzászólás • 1 oldal
  
  
  
 
  
  
H K Sz Cs P Sz V
22232425 26 2728
29 30 0102030405
06 07 08 09 10 1112
13 14 15 16 17 1819
2021 22 23 242526
2024.05.01.

részletes infóink

2024.05.02-04.

részletes infóink

2024.05.04.

részletes infóink

k e d v e n c e i n k
Rallylive.hu
CarsAndGirls.hu
AutoSportFoto.sk
CarStyling.hu
WRC magazin

s t a t i s z t i k á k