KZ Invest Kupa 3.forduló - Nyíregyháza - Piac
lódoki
dr.Ádám Antal
2017-06-30 09:42:52
utolsó bejelentkezése
lódoki

57 hozzászólás
nincsenek kedvencei és 2 tag kedveli őt
még nem töltött fel képet
Összes oldal:
686427418
Napi oldal:
125069
Jelenleg:
2352
Regisztrált:
0
h i r d e t é s
kiemelt partnerünk :
Peugeot Magyarország

további partnereink :

Autószöv Gyöngyös

AutoDekor

BusLine

webshopunk :

duenShop.hu - a rallyongók boltja

Share |
lódoki hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 57 hozzászólás • 3 oldal
2014-09-05 16:34:55
Végre !!! :-)

2 klasszikus pálya , sztem minden igényt kielégít . Reméljük újra sok nevező lesz , háttérbe szorítva az ellenségeskedést és újra a sporté lesz a főszerep !!!
2014-03-15 21:54:58
Köszi !
2014-03-15 20:08:22
Sziasztok !

Nevezési listát elküldtem Duennek és az RVO - ra is Eddig 72 nevező van , de többen is jelezték , hogy jönnek , ha kész lesz a vas !Még van egy hét és az eddigi versenyekből tudom , hogy szerda-csütörtök körül szokott felbuzogni a hév a versenyzőkben akkor jönnek a telefonok és a nevezések , úgyhogy szerintem többen leszünk mosolygok !

A pálya iránya a tökszögben lefelé lesz, ezért a versenytáv kb 50 km lesz , ami szerintem tesztnek több , mint jó !
Több nevet is olvastam az orfűi sprint rajtlistán , akik hívtak , hogy jönnének , de azért neveztek oda , mert a feljelentésünkben szereplők úgy tájékoztatták őket , hogy ez a verseny nem lesz megrendezve , mert ők ezt elintézték ...
Ezért lesz a kártérítés !
Huolb !
A közút ennyi , de ennek a körnek , csak egy szelete a közút , a többi önkormányzati tulajdon és annak külön ára van , ami nem ennyi
sírok , de van itt még sok tétel , amiről Te is tudsz , csak nem jutott eszedbe :
- matricák , rajtszámok , időmérés , versenyiroda , adminisztratív és gépátvétel helyszínei és emberei, szalag , karó , gumi , gumihordás oda és vissza , pályaépítés és bontás , rendezvénybiztosítás , a versenyszemélyzet szállása , étkezése , itinerek , biztonsági tervek nyomtatása , ennek a tervezése , munkadíja , szervízpark , versenybírók , pályabírók , biztonságiak , rádió, telefon , benya , szemétszedés , a sportegyesület tagsagi díjai , könyvelője , rajtsátrak , tűzoltókészülékek , parc ferme stb, stb és csak ezen kívül vannak a hivatalos engedélyek !

Ezen kívül ez több hónap rohangálás , intézkedés , idegeskedés, telefonálás , kilincselés , magyarul a benne lévő munkád ! Szerintem próbáld ki , úgx , hogy próféta és tsai végig ellened dolgoznak a háttérből ! Akik egyébként persze sunyi uszító net-huszárok , mert 2 napja regisztráltak és nevük az véletlenül sincs , mert tudják , hogy ők is egy per alanyai lennének !

Próféta Úr !

Kár , hogy Ön itt él közöttünk , a rossz súgóival együtt , mert gondolom Ön is ismeri a mondást , hogy senki sem lehet próféta a saját hazájában !

Ha Ön meri vállalni a nevét , akkor írja le ide , Önnel is találkozunk a tárgyalóteremben , hiszen Ön tanult jogtudor , ha nem akkor hagyjon már légyszíves békén !
Szerintem Önnek nem ez fáj , hanem egy ettől sokkal nagyobbat durranó dolog ...
Szerintem gyorsan tárgyaljon a feletteseivel , mert éppen egy megegyezés kezd körvonalazódni , egy Ön szerint magasabb szinten jegyzett verseny ügyében , de ha nem teszi fel a szájkosarat , lehet , hogy megsértődök !
Ennek a megállapodásnak része , az , hogy nincs itt semmilyen tiltás , ami amatőr jogállásnál , nem is lehet - ezt Önnek is tudnia kell ilyen jogi értesülések mellett- és jönnek is ORB nevezők és fordított a pályairány is , de ez megérne egy külön misét .
Én kompromisszum kész ember vagyok , valakinek telefonon ígértem egyezséget , bizonyos régi doldog rendezése esetén és ha nem b@sztatnak , akkor be is tartom . Ha újra rágalomhadjáratot kezdtek ellenem , akkor nincs egyezség !
Remélem érti magasabbrendű Úr !
Csókoltatom !

Többieknek üdv !
vigyorgok Lódoki
2014-03-09 23:04:05
T. Versenyzők !

Mivel egész hétvégén csörgött a telefonom és főleg a sprintesek érdeklődtek kicsit pontosítanék : Lehet , hogy nem volt egyértelmű a kiírásban vagy amit ide leírtam , de a II. Mafi emlékverseny ugyanolyan módon lesz lebenyolítva, mint a tavalyi ! Ez azt jelenti, hogy mivel Királdon kezdünk és Bótán végzünk ,az RTE- sek közül. akinek akkorra nem lesz gépkönyve ill. műszakija az is tud indulni , mivel a pályán a rövid bányalejárói oldalon felvezetéssel visszahozzuk a mezőnyt és pont emiatt a sprintesek is tudnak jönni .A sprinteseknél a tavalyi 2013 -as ARK minimumfeltételeknek kell megfelelni , tehát aki tavaly bármelyik ARK versenyen már indult az itt is tud ! Üdv : Lódoki
2014-03-06 10:32:35
Imola !

Reméljük lesz elég nevező és nem kell versenyt lemondani !

A többi Neked Józsi !

Leírtad , hogy az MNSZ SBB kérte fel a sportbírókat a tavalyi versenyre és én pedig az MNASZ RSB vezetőjének jeleztem , hogy 500 000 FT- ot fizettem ki kvázi kezesként a rádióhálózatot működtető Toldi Balázsnak , mert bár nem velem szerződött le a közös verseny 2 gyorsasági szakaszának a rádiózására és a 2 gyors egy központba történő bejátszására ,-amely ORB előírás - de a versenyt megelőző szerdán csakis ezzel a garanciavállalással volt hajlandó ezt megcsinálni . Azt mondta , hogy rossz előérzete van a fizetést illetően , ezért kiszáll , nem csinálja meg !!!! Mivel szerdától vasárnapig frekvenciaengedéllyel , helyismerettel és kellő technikai felkészültséggel bíró más rádióst szerezni lehetetlen lett volna és emiatt az MNASZ ORB versennyel együtt az RTE verseny is elmaradt volna ,ezért kezességet vállaltam a pénz kifizetésére ! Tettem ezt azért , mert 1 eszembe se jutott , hogy meg meri ezt valaki csinálni , 2 mert esélyem se volt mást keresni . Komoly kiabálás volt telefonon , az ORB rendezővel ,hogy ugye nem lesz ilyen , mert akkor nem lesz ORB sem - erre tanú Péter Pál sportbíró , Kovács Levente ORB versenyigazgató is , mert az ő telefonjukon keresztül próbált hívni , mivel berágtam a megállapodásunk többi részének be nem tartása miatt is !!! Gondolom ismered őket és a telefonszámukat is - ide nem teszem ki - hívd fel, kérdezd meg !
Erre jött a reggeli 1 órás csúszás , mert nem ért át időben a az ORB által szervezett mentő Mályinkáról , majd kiderült , hogy szombat este az ORB rendező az ORB versenyigazgató kérésére átállíttatta a rádió frekvenciákat a szombaton használtra ,hogy a náluk levőket ne kelljen programozni , mert így volt kényelmesebb nekik , káromkodott is emiatt a Toldi Balázs erősen . Igenám de emiatt az a rajt előjelző rádió , amit a sportbírók hoztak magukkal ,(( hogy balesetmentesen lehessen rajtoltatni , a körön hol tart a már bent lévő autó , nem lesz-e baleset , mert közvetlenül ráengedik a következőt ))ez egyszerre szólt a többivel - persze mert előző este állíttatták át !!!- és ezért, ha az előjelző bíró beszél , már pedig annak kell , mert baleset lenne , akkor senki más nem tud ! Hoppá , káosz a köbön !!! Más lett a rajtoltatási szisztéma , mivel itt is az ORB –nek már ismertet használták , csak erről az RTE –ben nem tudott senki , mert a bírói eligazítást az ORB tartotta , újabb csúszás … Volt nálam saját 6 db rádió , Mészáros Ivánnál is 4 és ezzel lehetett lebonyolítani az RTE és utána az ORB körgyors rajtját is egész nap ,különben baleset lehetett volna !!! Ha ez nincs, akkor az RTE verseny csont nélkül végez a vihar előtt, nem állíttatják meg és nem cseszik el a versenyzőim játékát , meg az én versenyemet !!! Ehhez jött , hogy én erről nem is tudtam , mert a nagy bíróküldésben kiderült , hogy RTE célt azt már nem tudnak csinálni , mert a bírók egy része már árment ORB gyűjtőbe és szervízbe és ezért én , a nővérem !!! és Gál Melinda csináltuk az RTE célt , ahol a soron kívül beérkező versenyzőktől tudtam meg , hogy vége a versenyemnek ! Amikor ezen” kissé” felháborodtam ,még közölték az ORB versenyirodán azok az emberek ,akik egy hónapig jártak hozzám ezer kéréssel , hogy idézem : Ki vagyok én , mert a nevem nem szerepel a Miskolc –Rallye biztonsági tervében ! Azt nem írom le , hogy erre mit válaszoltam …
Ennek a napnak a végén jött a feketeleves , hogy mégsem fizet a másik rendező a rádiósnak , ezért akkor kérnék azt a garanciális fél milkát !!!! Kifizettem , meg a sok csúszás miatt a jéggel sz@rrá vert pályabíróim plusz pénzét is . Ők 70-en voltak ! Rte nevezési díjból , szponzor nélkül ! A sportbírók nem jöttek be a versenyirodára este – ami szokatlan , mert én mindig közvetlenül a verseny után fizetek !-, különben már akkor tudták volna a tényeket ! Egy pár évet öregedtem aznap . Azóta is várjuk azt a lóvét !
Erről természetesen tájékoztattam az RSB vezetőjét -aki beszélt is a rádióssal , tehát tudja az igazságot- , az ORB versenyigazgatót stb , semmi sem történt !
Ez a pénz messze elég a sportbírók bérére , de saját zsebből ez már túl sok , hogy csinálhattam másnak ORB futamot, úgy hogy még meg is szivattak ! Privátban elküldöm neked ha kéred, a Toldi Balázs számát , el fogja Neked mondani az igazságot !
Azt már nem is említem , hogy az eredeti terv szerint 3 gyors lett volna aznap , a Putnok- Kelemérrel együtt és az első RTE- ORB megállapodás szerint és mindenki fizette volna a saját pályáit , viszont engedte volna rajta menni a másik mezőnyt ! Ez nekem versenyzőnként + 5000 ft-ot jelentett volna , sokkal több nevezőt , jó versenyt , kevés csúszást , de ebben az eredeti a megállapodásban is az szerepelt , hogy az 1 központba szóló rádiózás az ORB költsége ! Erre jött , hogy megkapták Mályinkát , nem kell a 3. gyors , mert elég nekik így a versenytáv . Mondom jó , de nem lesz-e ebből a 2 gyors miatti esetleges csúszás és harag ill. mi van a 3 gyors miatti bevételkieséssel ! Erre kötöttünk sajnos csak szóban , ahogy ezt elvileg úriemberek között szokás, egy új megállapodást új feltételekkel , aminek aztán ez lett a vége ! Ezeket természetesen a bíróság előtt is vállalom , a Toldi úr is , ha nem lesz más választásunk !!! A türelmem végére értem .A szegény Gál Melindát pedig azért említettem , mert amikor legutóbb találkoztunk, én rákérdeztem , hogy a tartozás fejében a bírók ki lettek – e fizetve , ő pedig azt mondta , hogy tudomása szerint igen .Gondoltam jó , legalább ők nem szívnak , ezzel is kisebb a tartozás , de ezek szerint mégse lettek , csak az ORB idejére kifizetve .
Kérdem én , hogy ezek után is az e a véleményed , hogy én tartozok és ha az a rádiós , kvázi az én szerződött és fizetett partnerem lett volna , akkor a szivatás után lekapcsoltattam volna-e a rádiókat vele és rádiózás nélkül mindenki elmehetett volna a búsba …

Üdv : Lódoki



2014-03-05 10:47:51
Kedves V.R. !

Látom Te is névtelenségbe burkolózol, mert onnan könnyebb fröcsögni ! Én Domaházi sprinten soha nem indultam , úgyhogy valamelyik informátorod rosszul hazudik
helyeslek
Miután arra illetékestől , jelen esetben Gál Melindától azt az információt kaptam , hogy a sportbírók az egész verseny idejére az őszi miskolci sprint idején ki lettek fizetve , ezért úriember módjára nem teregettem ki a szennyest , a tavalyi közös rendezésű RTE-MNASZ versenyről , de aki érintett benne az pontosan tudja az okokat , úgymint a fő érintett rádióhálózatot üzemeltető Toldi Balázs Úr,a sportbírók , a "miskolci rendező" , Kovács Levente MNASZ versenyigazgató , Buna Zoltán RTE versenyigazgató , Mészáros Iván RTE elnök és természetesen Pénzes Zsolt RSB vezető is !Ha kell akkor nyilvánosságra hozzuk a tényeket és az ehhez kapcsolódó tavalyi levelezést is . Maradjunk annyiban , hogy egy szóbeli - és a jog , valamint úriemberek között is elégséges szerződés után - valaki elfelejtett gyenge 500 ezer FT- ot kifizetni, én pedig szintén szóbelei garanciavállalásom után , de kizettem ez a pénzt az érintettnek ! Ha nem lennél anonim rágalmazó még, el is küldeném Neked az érintettek telefonos elérhetőségeit -, amelyet tavaly Pénzes Zsolt RSB vezető felé már megtettem - , de az érintettel való beszélgetés után , amely természetesen az én mondandómat igazolta , nem érezték úgy , hogy ebben lépni kellene !
Ez az összeg messze több , mint a sportbírók bére , de minekutána azt az infót kaptam Gál Melindától , hogy a bérük rendezve volt, ezért peres utat nem választottam , csak a hozzáállásom változott meg az érintettek felé , de az erősen !!! Ha forszírozzátok, én leírom ettől részletesebben is a történéseket , de előbb megkérdezem az Urakat , hogy az elérhetőségeiket megadhatom-e , mert nekem az a véleményem , hogy a nyilvánosság az nagy úr, sok dolog szokott ott kiderülni , aminek páran nem fognak örülni mérges

Üdv : Lódoki
2014-03-04 23:42:13
T. Csavar Úr !

Egy pár perce tetszett regisztrálni , azért , hogy egy téves - hamis ??? információt közöljön egy homályos VFTS képpel a háttérben , persze név, cím és telefonszám nélkül , mint Rally pilóta ! Hihető infó , köszönjük ! vigyorgok
2014-03-04 21:43:29
Szia !

Dehogynem tudnak ! Sok - sok papírt kértek és persze kaptak is :-) , ráadásul csak én rendelkezem az érintett önkormányzatok engedélyével is :-) ...
Hogy más miként és mikor akarja ezt nem tudhatom :-) Nem zörög a haraszt , ha a szél nem fújja ... Lesz itt még meglepődés szerintem :-)
2014-03-03 23:41:22
Tisztelt RTE-AMTOSZ versenyzők !

Némi ellenszélben ugyan , de úgy tűnik , hogy március 22- 23-án meg tudjuk rendezni a II. MAFI Emlékversenyünket ,a KIRÁLDI –körgyorson 3X 15 Km –es versenytávval - amely egyben 2 új országos sportági szövetség RTE-AMTOSZ és a Magyar Gyorsulási Szövetség közös tesztversenye lesz ,gépkönyvezéssel , ahova nagy szeretettel várjuk az ORB versenyzőit és a Sprinteseket is !
További részletek és kiírás szerdán !

Dr. Ádám Antal , Lódoki , Ózd
2014-03-03 23:41:22
Tisztelt RTE-AMTOSZ versenyzők !

Némi ellenszélben ugyan , de úgy tűnik , hogy március 22- 23-án meg tudjuk rendezni a II. MAFI Emlékversenyünket ,a KIRÁLDI –körgyorson 3X 15 Km –es versenytávval - amely egyben 2 új országos sportági szövetség RTE-AMTOSZ és a Magyar Gyorsulási Szövetség közös tesztversenye lesz ,gépkönyvezéssel , ahova nagy szeretettel várjuk az ORB versenyzőit és a Sprinteseket is !
További részletek és kiírás szerdán !

Dr. Ádám Antal , Lódoki , Ózd
2014-02-25 22:14:33
A Magyar Olimpiai Bizottság is így -mint országos sportszövetség - értelmezte , ez csak jelent valamit ! :-)
2014-02-25 15:50:45
Segítek .
A mai törvényi előírások szerint a bíróságnak ún. Névmegfelelőségi vizsgálatot kell lefolytatni a bejegyzés előtt !
Magyarul , ha nem megfelelő a név a tevékenységhez , akkor nem jegyzik be , ha meg bejegyezték ,akkor megfelelt !
Remélem így tiszta !

Lódoki
2014-02-05 15:40:17
Nem akarok beleszólni , de február csak 28 napos ... :-)

Lódoki
2013-05-11 00:14:38
Igen !

Mivel a vasárnap a mi rendezésünkben zajlik , az ózdi RTE prológ belépők -1000 ft-ért érvényesek másnapra az RTE-ORB közös napra is !
Ha a pályán-Királdon ill. Sátán - akarod megváltani ott már 1500 !
14 év alatt -szülői felügyelettel -ingyenes , 14 év felett 500 ft a diákjegy !

Lódoki
2013-05-07 09:37:41
V.R. !

Nemcsak Neked , hanem a többi érdeklődőnek is írom :
Nem tudom mitől nem igazi prológ az ózdi , hiszen az elmúlt években , csak mi rendeztünk ilyet és nem hiszem , hogy hiány lett volna látványban !
Szerintünk a 108 nevező ,ebből kb 50 Lada , 15 BMW , 1 Porsche , 20 Mitsu most is garantálja a jó szórakozást és aki Ózd környékén lakik, annak nem kell utaznia , hiszen másnap a mi rendezésünkben fogja látni az RTE , ORB és Historic mezőnyt , reggel 7 -től kb du 5 -ig !
Ráadásul nálunk a tavalyi 1000 ft-os áron lehet belépni , ami érvényes a másnapi versenyre is , míg a gyorsokon már csak 1500 -ért lehet jegyet venni ! 14 éves kor alatt ingyenes - szülői felügyelettel - a diák és nyugdíjas jegy pedig csak 500 ft , amelyek természetesen jók másnapra is !
Szerintem ez megfelelő alternatíva !

Üdv : Lódoki

Ui: Megkérnénk mindenkit , hogy a sáros erdei földutakra ne álljatok be éjszaka , mert az erdészet ki fog állítani mindenkit onnan -szerintük ez kárt okoz -, tilos a tűzrakás és ha lehet , aki hoz magával valamit , azt vigye is haza , mert a szemetelésért is büntetnek minket !
A sátai gyors ki van javítva, ott is igazi versenyt lehet majd látni , nem kell félteni a futóművet , lesz tempó bőven ! mosolygok
Ez a mi ajánlatunk 2 napra !
2013-04-13 23:35:14
A sátai rész az tényleg brutál , tudnak róla és májusra ki tudják javítani .Csak most indulnak a melegaszfalt üzemek , mert a hideg-kátyúzás az semmit nem ér ,2 autó után vége , annak nincs értelme . .
2013-04-12 23:26:48
hu0olb !

Ha a kiírást is elolvasnád ,akkor a bevezetők után .az első sorban láttad volna az itiner-kiadás idejét és helyét ,-3.1 bekezdés - amit meghosszabbítottunk még 2 órával ! BAZ -rallyn meg itiner sincs ! Miről beszélsz ? Átvételi idős lista tényleg későn került ki , mert még ma is jött nevezés , de a kiírásban ott is benne van , hogy adminisztratív átvételek 8-12- ig , tehát ha valaki 8- ra vagy 8.30-ra kerül az azért nem egy nagy meglepetés szerintem . Én úgy gondolom , hogy a versenyzők majd elmondják a véleményüket és ami jogos , azon változtatunk , úgy ,hogy az elfogadható legyen mindenkinek !
Ezt a TEK-es hasonlatot meg -főleg így- nem is igazán értem , hogy miért is került ide ...A többi részére nem is reagálnék , mert ha láttad az autóm csomagtértetején a Mafi matricát immáron 1 éve és ha tudnád , hogy a motorom Eger előtt az Ő régi cuccaiból lett helyrehozva , mert elrepedt a főtengelyünk ,közös barátunk és szerelőnk Reha Pisti levette a polcról és azt mondta , hogy csak nekem beleteszi , mert tudja , hogy Mafi is örülne neki ...Végig úgy éreztük , hogy velünk van , mikor bebénáztam a baktai elágazót és beestünk , de a nézők kiszedtek -ezúton is köszönjük nekik ,,majd mégis végigértünk úgy gondoltuk Ő vigyázott ránk ! Sokakat sértettél meg ezzel , nem csak engem , főleg a családját , de ha Te ezt nem érzed , gondolom hiába is írok !

Akik jönnek hozzánk ,szivesen látjuk őket és reméljük jó versenyt adunk majd nekik , hogy jövőre is visszajöjjenek , esetleg versenyzőtársakkal kiegészülve , mert jól érezték magukat !


Lódoki

Ui. Szerintem tényleg sok krimit nézel ...
2013-04-12 22:25:30
Bocs ,én fél 4 -kor küldtem el ..., de nem fogunk bekapni !
2013-04-12 20:07:16

Az I.Suzuki –Kaiser Ózd Ralisprint rendezője az alábbi közleményt adja ki:
Az itinerek felvétele : 2013. április 13. szombat 7.00-12 .00 ig helye : gyújtósi körforgalom Shell –kút
2013. április 13-án szombaton Ózd közterületein a szervizelés tilos , ajánlott szervízhelyek : InterSpar Áruház parkolója ill. a volt Plus Áruház parkolója – a gyújtósi Shell –kút mögött .
A technikai átvétel helyét - Suzuki –Kaiser Szerviz Ózd , Kőalja út 111 – a Kőalja út felől , NE pedig a 26-os út felől közelítsék meg ! Ajánlott útvonal : Versenyiroda , körforgalomnál jobbra , 26-os út Miskolc -Bánréve felé , Vasútállomás után sorompónál balra , majd jobbra a Kőalja útra .
A licenszes versenyzők- M csoport -adminisztratív átvétele 10.00-11.00- ig lesz a versenyirodán .
A sprintes nevezők csak a sikeres technikai átvétel után kapnak rajtszámot a versenyirodán , 15.00-15.30 között , utána versenyzői eligazítás és közös fotó –ha lehet versenyfelszerelésben -, majd rajtceremónia 16.00 –tól , amelyen a részvétel kötelező rajtszám szerinti fordított sorrendben !
A királdi szervízbe a behajtás szervízmatricával , 6.00-1/2 8 –ig – őrzött trailerparkoló a zóna elején 1000 ft / trailer .
Trailert a szervízbe bevinni tilos , amit a rendezőség napközben ellenőriz !
A szervízben mosakodási és Wc lehetőség a királdi Művelődési házban lesz .
A vasárnapi versenyen a rendszámos autók a Borsodbóta –Sajómercse- Királd útvonalon mennek vissza szervízbe , a rendszám nélküli autókat felvezetéssel a pályán kísérjük vissza .

Dr.Ádám Antal , sk
2013-04-11 20:40:57
Szia !

Először is : A bizonyos irányból érkező rosszindulatú híresztelések ellenére ,a verseny meg lesz tartva ! A pályazár kb. fél 7-kor lesz .de a királdi oldalon 6 -tól , mert 6-1/2 8 között lehet elfoglalni a szervízt és attól kezve nem engedünk be civil autót ill. aki királdon a főúton parkol le pályazár előtt, a felfestett szervízterületen , akkor sajnos el kell szállíttatnunk , hogy férjünk ! Inkább Ózd felől a kiskapudi vasút felől ajánljuk a parkolást , ha lehet az út szélére lehúzódva , hogy indokolt esetben ki lehessen arra menni ! ( Ne legyen rá szükség ...) , ill. Bótán a faluban szintén helyet hagyva , hiszen a rendszámos autók arra mennek etapon vissza a szervízbe ! Mivel még 10 perce is jött nevezés ,ezért csak holnap tesszük ki a listát , de 1-2 indulót írnék : Kazár , Balogh Jani , Varga Cigány , Kis Béres , Hadik , Nedecki , Bütösi, Budavári , Lencse Zoli,Faragó Ricsi , Nagy-Varga Géza, Kiss Zsolt , Ruszóék , Kiskókai , Japánék ... Arra biztatom azokat a sprinteseket ,akik dacból stb. nem neveztek , hogy tegyék még meg holnap , mert jó derbi lesz és sajnálni fogják később ! Mindenkinek jó készülődést !

Lódoki
lódoki hozzászólásai
oldalanként | növekvő
 
összesen: 57 hozzászólás • 3 oldal
  
  
  
 
  
  
H K Sz Cs P Sz V
22232425 26 2728
29 30 0102030405
06 07 08 09 10 1112
13 14 15 16 17 1819
2021 22 23 242526
2024.05.01.

részletes infóink

2024.05.02-04.

részletes infóink

2024.05.04.

részletes infóink

k e d v e n c e i n k
Rallylive.hu
CarsAndGirls.hu
AutoSportFoto.sk
CarStyling.hu
WRC magazin

s t a t i s z t i k á k