KZ INVEST KUPA - 2024.jĂşnius 23. - DAKAR RING
Salgó mozi
RallyMovie - BZRT és ZIMA
2010-05-31
duen


h i r d e t é s
Összes oldal:
699318180
Napi oldal:
114327
Jelenleg:
2836
Regisztrált:
0
kiemelt partnerünk :
Peugeot Magyarország

további partnereink :

AutoDekor

BusLine

webshopunk :

duenShop.hu - a rallyongók boltja

Kérlek jelentkezz be, ha hozzá akarsz szólni!
Salgó - Gemer Rally
oldalanként | növekvő
összesen: 182 hozzászólás • 10 oldal
182. • 2010-06-06 20:28:53
Egy pár gondolat a salgó rallyhoz:
A régi versenyek minden egyes napja Salgótarjánban zajlott, itt szálltak meg a versenyzők, szerelők, szurkolók.
Ráadásul a legújabb Salgókat nem a Salgótarjániak rendezik, ez azért is érdekes, mert 1993-ban a város PRO-URBE díjjal jutalmazta a rendezőket.
Ez most olyan dolog, minha a te lakásodba a szomszéd rendezne házibulit.
A város ebben a lepukkant állapotában nem is tudja magáévá tenni a versenyt. A rendezőknek van képük belépőt szedni a körversenyre, ha hiszitek ha nem a helybelieknek összesen ennyi pénzük jut egy hétvégére.
Én tökéletesen belátom, hogy nagyon sok pénzt kell belefektetni egy versenybe , a régi idők hangulata véglegesen elveszni látszik. Ahogy a nóta is mondja, ami elmult nem jön vissza soha már.
Sajnos el lehet mondani, hogy az rte. nagyobb népszerűségnek örvend, mint a rallye I. ill. II-osztály.
Évekkel előtte az akkori versenyzők, már elmondták probléma lesz abból, ha csak homológ autókkal lehet majd versenyezni, pld. a másod osztályban.
Nem is lehet csodálkozni, hogy ilyen kevés az induló.
Azon is el lehet gondolkodni, amit egy versenyző barátom mondott évekkel ezelőtt: " az olcsó bajnokok ideje lejárt " .
Valamikor annyi ember járt ki egy Salgóra , hogy a körversenyen lévő Sulyom-hegy nem látszott az emberektől.
Egy rallye versenyen azért magasak a nevezési díjak, mert ennek elvileg fedeznie kellene a versenyköltségét, plusz még ehhez jön a szponzorok által befizetett pénz.
Kérdém én, ha nincs elég pénz megrendezni a versenyt, akkor minek kell erőltetni.
181. • 2010-06-05 20:24:09
Gratula Mikiéknek. Kár hogy ez az A6 már nem a tavalyi amikor a kategóriában 4 vagy 5 (már nem emlékszem pontosan) magyar bajnok ment. Biztos Ők is jobban élveznék a küzdelmet, mert idén már unalomba fulladt a kategória. Hozzáteszem ez nem von le semmit Mikiék tudásából.
180. • 2010-06-04 23:11:26
Jajj, ne.
Már megint?!
bizonytalan

Ez valahol nagyon az elején lehetett, mert én azt az autót Szlovákiában sem láttam menni. Gondolom GY1 vagy 2 lehet...

Szegény WRC. szontyoli
179. • 2010-06-04 18:45:35
...
178. • 2010-06-04 18:42:23
Carkiller
177. • 2010-06-04 13:47:01
Egy szóval sem írtam, hogy szüksége van rá!

A hangnemem nem Robiéknak szólt hanem a fórumokon Robit anyázó és lejáratni akaró személyeknek!
176. • 2010-06-04 13:03:10

blackjoe!
Nem tudom, hogy Bútor Robit ismered-e személyesen? Esetleg, ha nem ismered, akkor nem érdekes! Abban az esetben, hogy ha ismered, akkor tudnod kellene, hogy neki nincs szüksége az ilyen stílusban gondolkodó és írogató szurkoló véleményére! Akár a hazai bajnokságban, akár a nemzetközi versenyeken nem csak a sporteredményeivel emelkedik ki, hanem a magatartásával is. Ez vonatkozik a navigátoraira és a csapatát alkotó tagokra is. Miután ebben a stílusban megírtad a hozzászólásod és a visszaolvasás után még mindig nem gondolkoztál el azon, hogy mégsem küldöd el, ezt Te így jónak találtad. Ez rendben is van a Te oldaladról tekintve, de a Bútor Rallye Teamnek nincs szüksége rá.
175. • 2010-06-04 12:08:34
Légyszíves fejezzétek be ezt a "számlázgatós megélhetési k*****" beszólásokat. Nem kell ez ide. Nem lehet mindenki olyan jó versenyző, mint a TOP 3. Az is igaz, hogy sok tehetséges embernek nincs megfelelő háttere úgy versenyezni ahogy járna neki de ez ilyen.

Robit meg pláne nem lehet ilyenért bántani. Megnézném ki milyen fejet vág amikor tönkre megy valami az utcai autóján egy kátyú miatt. Fel lenne háborodva, pedig ott semmi elvárás nincs a tempóra.

Hajrá! mosolygok
174. • 2010-06-04 10:53:22
Bocsánat Bútor Robitól de az evo4 miatt nem működött normálisan a bejelentkezés a duenen.

Leírtam volna hogy Bútor Robi milyen fas...a gyerek, úgy megy mint egy megszállott, nagyon jó precíz versenyző! Leírtam volna, hogy ő nem kívánja összetörni a kocsiját egy szégyenül megépített pályán. Lehet azért mert őneki számít az autó nem csak a számlák, hogy mennyit lehet majd ezért felvenni. És most elmegyek személyeskedésbe és nem is kérek bocsánatot.

Az hogy Robi lejön egy olyan aszfalt gyorsról ahol a murvás rész szétverte az autóját és a célban elkezd anyázni, az nekem rendben van! Ha a sok suttyó kapna egy baszon nagy fülest ő sem azt mondaná, hogy ezt nem igazán kellett volna hanem hogy a kur... anyád. Nem?

Robi meg hogy elkényeztetett lenne ilyen alapon irhatnám hogy a tesco meg egy segélyszervezet. Merthogy hülyeség meg fogalmam sincs róla.

A sok kis k***** meg megbaszhatja magát a fotelben mert kevés olyan tehetséges pilóta van ma Magyarországon mint ő.
szidják a sok ezer f***kezű sofőrt a garmada micukkal akik hárommal fordulnak be egy buzi kis kanyarban is, de egy Bútor egri drift után meg Isteneznek.Aztán ugyanaz az ember meg már nyavalyog, hogy nem tud vezetni! Mi van veletek baszom? Vegyétek már észre magatokat!
Ki megy IRC-zni és az elejében megy? Hányan csinálták már ezt meg? Az akkori teljesítmény már nem számít? Buták, hülyék kis buzik vagytok. Akik az iróasztalnál írják ki magukból a bánatukat pont Robit megtalálva. Öcsém pont ő az a pilóta aki figyel a nézőkre is.
És azért megkövezni mert őszínte. Olyan mintha a saját anyádat szúrnád szíven majom!

Jobban örülnék ha menne 40 Bútor Robi a mezőnyben mint az a sok állítólag ralipilóta aki 1millióért 10 millás számlát visz!

Sorvadt f***ok vagytok gondolkodjatok rajta. Szégyeljétek magatokat! persze csak akiknek szól!

személyszerint én köszönöm neked Robi hogy mentél szépen mentél örömöt okoztál nekem! ne hagyd abba, ne változz! Nagyobb érték vagy így ! Őszinteség !
173. • 2010-06-04 10:22:43
Sziasztok!
Nem szoktam beirkálni fórumokba csak olvasgatom a sok "okos" hozzászólást, de valahogy most nem bírtam megállni, hogy írjak.

Először is a rendezésről.
Ti próbáltatok már versenyt rendezni?
Vagy láttatok már bele egy verseny rendezésének folyamatába?
Szerintem nem a hozzászólásokból ítélve.
Manapság mikor olyan egyszerű versenyt rendezni, hiszen könnyen meg lehet szerezni pályákat, területeket. Mikor a környezetvédők állandóan próbálnak ellenállni a szemetelés miatt, vagy az erdész társaságok vagy az önkormányzat vagy a közútkezelő vagy a rendőrség és még sorolhatnám és nem utolsó sorban azok az emberek, akik a magánterületüket nem adják oda.
Pedig nyugodtan odaadhatnák, mert a sok "igazi" rally szurkoló vigyáz a területre úgy hogy megiszik egy zsugor sört meg ami még hozzá kell és szétdobálja az egészet, majd ordítva még szétver valamit ami az útjába akad. Vagy rosszabb esetben elészédeleg egy kocsinak és elütik...sajnos ilyet is láttam már és meg is halt. Természetesen, ha rá szól a rendező akkor ő a bunkó,mert miért szól rá szegény nézőre, hiszen ő a rally fan és ő érte van a rally. Ha elütik akkor meg megint csak a rendező, mert hogy milyen rendezés...
Ez biztosítja azt, hogy legközelebb is szívesen oda adják a területet. Pénz is van bőven, mert nincs már olyan cég aki szponzor legyen, mert csődbe megy vagy ha van pénze nem akar belefolyni az egészbe, mert az ilyen "igazi" rallysoknak úgy sem jó semmi.

Én gyerekkorom óta járok versenyekre és szoktam is versenyezni, örülök ha eljutok egy-egy rally versenyre. És láttam már rossz rendezést, de ez a verseny nem tartozott a rosszak közé.
Valóban vannak jobb és rosszabb verseny rendezések, de annak is örülni kell ami van. Gondolom direkt a rendező kérte hogy legyen rossz a kör gyors minősége és azt is, hogy legyen olyan idő, hogy a katasztrófavédelem riasztást adjon ki. Erre is van egy szabály, mikor ilyen van akkor a szabadtéri rendezvényeket be kell szüntetni.

A körversenynél abban valóban hibáztak a rendezők, hogy egyszerre túl sok autót engedtek fel és utol érték egymást.
Engem is idegesítene ha egy esetlegesen gyengébb versenyző miatt tudnék rosszabb időt menni. Arra ott a rallycross, ezért hagytam abba.

Azokkal meg főleg nem értek egyet aki köpködi az olyan versenyzőket aki elveszi, mert s*** a pálya és esetleg ennek hangot is ad. Legközelebb menjetek oda a versenyzőhöz és mondjátok meg neki hogy a kedvetekért tolja át padlón az ilyen helyeken is, mert ti majd szponzoráljátok és adtok sok-sok milliót.
És még van aki a VB-hez hasonlítja ezeket a csapatokat... ott áttolják mindenhol...kicsit más a költségvetés egy gyári csapatnál...

Főleg Bútor Robit nem kellene köpködni, már felmutatott ezt-azt....
Jelen pillanatban ilyen Magyarországon a rally, ezt így van aki szereti van aki nem. Örüljünk, hogy van ez is.

Tulajdonképpen nem is tudom mit vártok ezektől a versenyektől... legyen mindenhol egy fotel, hogy abból nézzétek a versenyt? Mindenki menjen lapjával és borítsa be az autót az árokba, hogy lássunk nagy bukásokat?? Az látványos valóban, de TE aki reklamálsz megtennéd ezt?? Vagy meg teheted anyagilag??

Mert akkor hajrá, mutasd meg hogy kell ezt csinálni!!!!

Ennyi...

172. • 2010-06-01 09:10:27
Ez is jó videó bz től és a pajtásaitól...

Jöhetne már esztergom videója...
171. • 2010-06-01 06:41:19
Nem kicsit meleg a videó, Bútor nagyon közel volt a korláthoz, majdnem mint Hercig, legalább ezt is láttuk. Most már jöjjön a Egom vidi :D
170. • 2010-05-29 06:43:16
Grat Martinnak !!
169. • 2010-05-27 18:20:41
szemem a pályán mosolygok
168. • 2010-05-27 13:20:36
És "skorpio" is gmail-es címről volt regelve. Hát nem érdekes?
De biztos csak véletlen. vigyorgok
167. • 2010-05-27 10:37:57
A versenyről meg annyit, nekem tetszett és ez a lényeg! vigyorgok
voltak hiányosságok meg negatívumok, de olyan nincs hogy mindenkinek tetszen!
166. • 2010-05-27 10:35:12
Érdekes a rally.hu fórumon is találtál véletlenül egy videót!
vigyorgok
kezd "skorpio" szaga lenni.
165. • 2010-05-27 10:28:24
Szia rallysjoCZ-i !
Nos igazam lett a pénz lenyúlásával kapcsoltaban ! A kisterenyei körgyorsra mentem el haverokkal, és lám csak a verseny felét láttuk mert etap, kitaláltak valami vihart meg riasztást !!!! Áteresz ne mvolt építve !!!!!!!!!! És a parkolásért szedtek 1000 forintot??!!??!! Barnát idézve : Rinyált az eleje nemértem.
164. • 2010-05-26 20:38:09
Nem igazán értem, mi volt a terenyei gyors célja. Pénzszerzés? Több elment az útépítésre és a rendőri biztosításra, mint a bevétel lehetett. Egy régi legendás szakasz felélesztése? Én emlékszem, hogy köpködtek a versenyzők 20 éve, mert utólérték egymást, mert gyorsulási verseny volt egy 5km-es szakaszon kb 5 kanyarral. Azt is ideje lenne tudomásul venni, hogy változtak az idők, nem trabantok és ladák adják a mezőny nagy részét, hatalmasakat változtak az igyények és nem véletlenül szüntették meg a vegyes talajú versenyeket, mert aki azt állítja, hogy mély talajú salakra és új aszfaltra is jó egy beállítás, az valamit jobban tud, mint a gyári mérnökök.
A "pálya" minőségéról annyit, hogy az első kör végén az S csoportos mitsuk már túrták maguk előtt a salakot. 3 kör után!
És ezen menjél még hatot! Nevetséges. Leglább annyira, mint pénzt szedni egy gyakorlatilag nézők elől elzárt szakaszért. Aki ott volt Ózdon, láthatta, hogy már azt a salakot is szétásta még a másodosztály. Miből gondolták, hogy a két napja, sárba szétszórt salak majd háromszor annyit kibír?
163. • 2010-05-26 17:57:46
Találtam egy jó kis videót a Salgó rally prológjáról Ha valaki tud még az léci irja be! nemértem
Salgó - Gemer Rally
oldalanként | növekvő
összesen: 182 hozzászólás • 10 oldal
  
  
  
 
  
  
H K Sz Cs P Sz V
10 11 12 13141516
17 18 19 20 212223
242526 27282930
01 02 03 04 050607
08 09 10 11121314
2024.06.21-25.

részletes infóink

2024.06.23.

részletes infóink

2024.06.22-23.

részletes infóink

2024.06.22.

részletes infóink

2024.07.13-14.

részletes infóink


b a j n o k s á g o k :

World Rally Championship 2024
European Rally Championship 2024
Országos Rally Bajnokság 2024
Országos Rally Sprint Bajnokság 2024
k e d v e n c e i n k
Rallylive.hu
CarsAndGirls.hu
AutoSportFoto.sk
CarStyling.hu
WRC magazin

s t a t i s z t i k á k