historyfun! Végignéztem az Elba rally fotóalbumát. Két képet találtam Ferjánczékról abból az időszakból: 1974 a "békával" (17.rsz.), és 1978 az 5-Alpine-vel (25. rsz). 1976-77-ből semmi nyom.
(forrás:Rally dell 'Isola d'Elba).
Ha már kéznél van a könyv tudnád még egy kicsit lapozni ?
Mintha abban írták volna, hogy a 17-es Gordinival beestek valami szakadékba az Elba-Rallye-n, de mikor ? Képtelen vagyok kinyomozni hogy 1976 vagy 77 ?
Utánanéztem: Rallye Catalunya 1981. Defekt miatt keresztbe fordult az autó és oldalra borultak: "az ajtó libegett-lobogott, a szélvédő berepedt, a tető összerogyott".
Ennek ellenére 4. helyen értek célba és mivel McRae nem tudott elindulni a kö vetkező olaszországi eb-n, ezért Attiláéké lett az EB 3. hely!
Igen ott volt némi kocsi törés.Egyszer valahol egy fényképet láttam ahol a Kazári hidasban lecsúszik az útról az Renault 5 Turboval,de ott karcmentes maradt a kocsi.(ott is)
Helló! Imádom ezt a videót [url=http://www.youtube.com/watch?v=yDG6jy-CgpY&feature=related] Tudnátok linkelni hozzá rajt listát? 88-as Salgó, Mecsek ha jól sejtem. Előre is köszi.
Ez az utolsó képem róla, ez lett belőle....
Mielőtt megszólnátok, nem én festettem meleg-rózsaszínűre!!
Kutatásom eredménye: POLÁK-becenevű Lengyel György ment vele utoljára rallyecrossban. 1990-körül kivette belőle a motort és külön eladta, a kasznit pedig valahova Pest-megyébe. Vajon kinek?? Az utolsó rendszáma KF-97-62 volt.
Nagyon szeretném megtalálni!!
Egy kis nosztalgia '76-ból. Károly-táró (Mátra-kupa)
Így jártunk -anno- versenyt nézni: Skoda Octavia (1960), lengőnadrág, orkándzseki.....
Valaki fölismeri a sötétebb kabátos "srácot"?
Üdv, tudomásom szerint itt nem volt különösebb puff, késöbb visszakerült a lökhári'tó. Nagyon meleg volt, viszonylag kis sebesség a katlanban, i'gy jobb volt a hűtés, apró de lényeges túlélési csel Ferjáncztól!