Béta-Aknán mindig volt valami 'műsor' régebben, az elágban valamelyik évben nagyon csúnya baleset volt, amikor visszafelé jöttek és Józsefháza volt a cél.
Ez is érdekes, hogy a 2103-as nálunk nem igazán csinált nagy karriert, talán Kontadoki Rallye II-es bajnoki címe az egyetlen említésre méltó eredmény.
Pedig '75 '76-ban az oroszok nagyokat villogtak vele 'Nyugaton' is - Brundza, Kozircsikov házaspár mentek a típussal anno.
Nekünk kínlódás volt az egész, gyakorlatilag az első gyors 2. kilóméterétől úgy ment a Suzi mint egy Wartburg, fél szemmel a vizet lestem mindenhol, állandóan a pirosban volt kipufogó nélkül, második körben már csak átgurultunk Olaszfalun és kiálltunk. A videon elég vicces, néhol úgy durrogott az autónk, mint a Liatti Subaruja '94-ben
'94 havas-sáros Mecsek-Rallye-n indultatok ?
Ha esetleg megvannak az idők onnan is, kérlek töltsd fel vagy küldd el nekem!
Annál az ugratónál mi is odavertük az elejét,de szerencsénk volt és nem lett nagy baja.Ezen a versenyen végig nagyon szerencsések voltunk olyan megforgásaink voltak,hogy inkább hagyjuk Nagy perec lehetett volna belőle,de aznap minden kiadta.
Lehet hogy nem ide való a kérdésem de nem találtam olyan témát ahol feltehetném!
Lenne egy érdeles helyzetem!
Veszek egy peugeot 205-ost rally vagy rallycross autónak!
(még nem eldöntött)
Ezzel kapcsolatban is lenne egy kérdés!
Gondolom a rallycrosshoz nem kell ugyanolyan bukócső mint a rallyhoz! Ezért kérdezném hogyha rallyszintű bukócsővel lehet e rallycrossban indulni?( mert szerintem fordítva nem lehet)
Na a fő kérdés pedig az lenne hogy ugye ezt a autót most át kell íratni, forgalomban van, tehát rendszámos, viszont a zöldkártya lejárt tavaly novemberben!
Tegyük fel hogy átíratom sima utcai autóvá, bebukózzák, akkor ha forgalmiba be kell jegyeztetni a csövet újra?
Én most ezt gondolom! Így van?
Másik ugye hogy most nem lehet addig menni vele míg nincs kötelező az én nevemmel.
Még lenne az a kérdés hogy mikor lenne érdemes kötelezőt versenyautóként rá kötni? És hogy rallycross autóra kötnek-e egyáltalán? Szerintem nem kell!
Na ennyi kérdésem volna!
Várom a véleményeiteket!
Köszönöm előre is!
Nekünk is volt egy hasonló "célos" esésünk '92-ben Béta aknán az első gyors céljában még áttoltuk a fotocellán a paripát.Nem kellett volna mert egy domb J1-en volt a cél és dobott, a fotócellán átmentünk de felborultunk.Nagyon rossz ugy menni,hogy nem tudod az időket nem tudsz viszonyitani meg tudja saját magát vezetni az ember.Egy képet tudnál feltenni a kocsitokrol.
Ehhh....mindjárt a kislőtéren volt egy olyan meredek dobbantó, hogy szinte megállt az autó a levegőben és úgy esett vissza mint egy tégla, ott eltört az Y a kartervédő szélénél és onnantól a computer lebutította. Így nézve már nem is olyan rossz idők, Olaszfalun volt egy megforgásunk is, a lőtéren meg a tribün előtt behorpadt a teteje az hogy lett 13. idő
Nincs mégegy lap ?
Úgy emlékszem Olaszfalu után álltunk ki, eltört a kipuf, nagyon melegedett.
És Köszi ! Valahogy abból az évből alig maradt nyoma hogy mentünk egyáltalán...
Fehér Suzuki, Martinéktól vettük nagy hirtelen.
Előtte télen én A-s 106rallye-n erőlködtem, nem jött össze, ezért nekünk Salgó kimaradt, innentől kapkodás lett az egész.
Most már lassan összeáll a fejemben, csak tizenöt éve már...
Putnok-Keleméren leszaladtunk, szakadt az eső, beíróban elbújtak egy Barkasba, nem mutatták meg nekünk az időket, kérdeztük, elhajtottak.
"Az első gyorson absz.2-ik időt mentetek"
Lehet ha ezt tudjuk, minden máshogy alakul, nagy rajtszámmal még kérdezgetni sem tudsz.
Kánó beíróban Porth Gabi bekopogott az ablakon, hogy jó az idő, nyugi! De megint nem tudtuk felírni az elejét.
Szőlősardón a rajtban már nagyon idegesített ez, valszeg fejben is szétestem kicsit, Perkupa célban dűltünk.
Nagyon s*** úgy menni, hogy nem tudod az időket. Esztergomban is megcsinálták ezt velünk, se Lábatlanon sem Dobogókőn nem tudtuk meg mit megy az eleje, csak ott kivették a Máriahalmot, volt idő kérdezni, illetve Ollé Sasa ment előttünk, ők tudták az időket, súgtak korrektül.
Én is úgy emlékszem,hogy Szőlősardó a 3-ik.A második Ragály-Imola-Kánó volt szerintem.A Zsigulis tréning nekem se jött be a Peugeot-hoz ,95-ben a Mecsek Rallyen mi is eldobtuk sajnos.A navigátorod Domján Attila nagyon jó arc. Ő navigált Balatonyinak is.Fekete suzukival mentetek?
Sajnálom,hogy nem értetek célba Miskolcon mert ott lettetek volna az elejében.
Üdv/Sziasztok !
Hamár Putnok-Kelemér akkor kihasználom az alkalmat.. egy 'gyerekkori'(még most is:) emlékre szertnék rákárdézni. '99 és '02 között vmelyik évben volt itt egy RII- es verseny amikor is szépen esett az eső és Putnok felé az utolsó előtti - illetve utolsó kanyarban elég sokan eldobták. Esetleg vmi fotó, vagy akármi. kis nosztalgia.
előriis köszi.