Üdv a fedélzeten !
(bár messze nem én vagyok itt a legrégibb fészeklakó )
" de most hogy meséltem neki a fórumról,belelkesült,és ontotta a neveket,eseményeket :) "
Ha bármi érdekeset hallottál az öregedtől, ne fogd vissza magad, szerintem 'másodszájból' is szívesen hallgatja-olvassa mindenki. Részemről az is érdekes mikor volt tyúkszem 'a Bácskai' jobb talpán
" 70-es években trabanttal,majd Bácskai Luxival VFTS-sel(a legszebb autó,amit valaha láttam) :). Majd a Hényelnek is navigált egyszer-kétszer. "
Írj néhány koordinátát - rendszám, verseny stb - szívesen megnézem mit találok róluk, fotó biztosan lesz több is a VFTS-ről, de a Trabant is sanszos.
" Szóval rendelkezünk mi is sok-sok papírral a régmúltból,úgyhogy a gyűjtőmunkába be tudunk szállni "
Jól hangzik!
Lábatlan Bajna nagy kedvencem :-)
Csibegyár, bajóti elág, bognár kanyar, eldobós, p...fa, pusztamaróti elág. Ezeken a helyeken mindig, bármilyen időjárási körülmények között lehet olyat látni, hogy lefosod a bokád :-)
Eddig bírtam megállni,hogy ne szóljak bele jómagam is,hiszen csodálatos témákat feszegettek. Szóval szerény személyem a rallye nagy rajongója vagyok,édesapám révén,aki ment a 70-es években trabanttal,majd Bácskai Luxival VFTS-sel(a legszebb autó,amit valaha láttam) :). Majd a Hényelnek is navigált egyszer-kétszer. Most már egy kicsit elszakadt ő is tőle,de most hogy meséltem neki a fórumról,belelkesült,és ontotta a neveket,eseményeket :) Leginkább Historyfunhoz szólnék,hátha van valami dokumentuma még azokból az időkből. Például boldogság lett rajtam úrrá,hogy láthattam 5 másodpercig a dobogóról legurulni a Bálint Árpi filmen. Szóval rendelkezünk mi is sok-sok papírral a régmúltból,úgyhogy a gyűjtőmunkába be tudunk szállni. Amúgy édesapámat Győri Györgynek hívják,alias Doxa,nyilván vannak még akik emlékeznek rá,Pesti Tomi biztosan :D
Oui!
Én is a héten olvastam csak, hogy régebben vezetett is Pauwels.
Csak annyira emlékeztem - talán még a Sky TV volt akkor - hogy ült Delecour mellet, és mintha akkor úgy emlegették volna mint a menyasszonyát.
Kedves Sibera barátom a mellékelt fényképen valahol ott ácsorgunk a barátaimmal.De jó kis verseny volt.Azt hiszem ez volt az a Esztergom Rallye amikor a Cigit tolnunk kellett a szomszédos szántóföldről.
Kicsit más:most olvasható a nemzetisport.hu-n a "Bukfenc Bugattival" című 1933-as cikk,a '31-es Le Mans-i versenyről,Maitz József versenyMECHANIKUS elbeszélésében.Szerintem érdekes olvasmány lehet...