Ajaj én valamit régen nagyon benézhettem, ha jol értelmezem a lenti kép(883.hsz) Egy A-s delta? Azthittem mindig Lipi csak Nessel ment.Én /eddig/ ugy tudtam hogy csak Ferjáncz, Selmeczy, Ranga, Dudás, Horner ment A-s deltával.
Zsolti70 irt valami A.R.T-s kocsival ment ranga, az melyik csapat?
A rallyworldon volt egy cikksorozat Topp Zolival. Ott ha jol értelmeztem, azt irta ő épititte a Rangáéknak a kocsikat, bár gondolom az utolso nagyszárnyas Deltát csak bérelték vagy nem?
""""""
Vettünk egy nyolc szelepes HF Integrale-t, és ezt a saját műhelyemben átépítettük Lacinak, az osztrák Franz Wittmann és szerelőinek segítségével!
.....
A bank segítségével vettünk két 16 szelepes Lanciát, mivel ez már egy nagyon kiforrott technika volt, jól szerepelt a nemzetközi, sőt a világversenyeken is, ezért nagyon nagy gondot fordítottak az olaszok, a fejlesztésre! A két autóból építettük meg az EVO II-est!
A Lancia Elite Kft. révén még szorosabbá vált a torinói gyárral a kapcsolatunk, aminek az lett a folytatása, hogy béreltünk egy kész gyárilag épített Lanciát, és ez alapján építettük Laci HF-ét!
"""""""
Ennyi szól a deltás évekről.
Én értelmezésem szerint ez a delta 8 szelepes kép 90 salgo rally(ezzel ment 89-90be)
8szelepes
Aztán jött a 16 szelepes delta( a cikkben szerintem ezt nevezik delta evolution II nek) 91-92ben és 93 mecseken
16szelepes
És volt 93-94 ben a nagyszárnyas delta, delta evolutione 3 (ha minden igaz)
deltaevo
Ennek a kocsinak Olasz rendszáma volt az tuti, az MRT(Mauro Rally Tuning)-től volt a kocsi ugytom. A 8 és 16 szelepesnek meg magyar az mhb-001 gondolom ezeket építhette Topp oli