És ugye mindig a 'mihez képest'...
Nekem akkor a szériazsigulin mxl-mislen volt, azt sokan szerették, én is. Volt még újszerű Bridgestonom, az álom volt ehhez az említett 'nagyonperes' Dunlop-hoz képest.
De persze soha nem mentem ilyen Dunlop-pal ami újszerű lett volna, lehet amit kipróbáltam már megélt 15 telet az utcán stb.
És volt villámgyors ember R.II-ben, akinek nem tetszett a Dunlop SP Sport sem, emlékszem Kiss Feri pl levette a GTi Suziról a Dunlopokat, ő 165-ös MXT-Michelin-nel ment szárazon-vízen egyaránt, neki az tetszett hogy úszik-nyúlik mint a takony, míg a Dunlop SP tapadásban szárazon már kicsit hasonlított a slick-ekre.
Utcai 'terepgumiban' én pl. soha nem fogom ajnározni az Y-Stomilt:
Keszler Matyit(ma már 'Matyibá'

), érdemes volt gyakran felkeresni, mindig volt ott vmi 'egzotikus' motyó. Egyik nap mit látok nála az udvaron ?
Egy ugyanolyan mintájú vadiúj utcai gumit mint a képen lévő Pirelli MS35, és az oldalán ott virít az 'E' betű ! Taperoltam, forgattam, azt hittem valami futózott sumákság, nem hittem a szememnek, Rangáéknak abban az időben hasonló mintájú Pirellivel hozta a Lanciát Nocentini. Gyorsan 'megbótoltuk' 'Matyibá' nem adta drágán mivel csak az az egy darab volt neki. Addig kaparkodtam, amíg Olaszországból összejött 7db ilyen gumi, újak-használtak vegyesen.
Abban az évben R.II-ben volt nekünk gyorsasági a murvás Tardona-Varbó, ott tettük fel először ezeket a Pirelliket a Bigulira, mai napig bennem van az élmény, olyan jókat kocsiztam azon a gyorsoaságin.
Kategória meg pusmogott, hogy versenygumival megyünk, sorra jöttek szemrevételezni, mi meg nem szóltunk nekik hogy 'E-betűs', senkinek eszébe sem jutott keresgélni az oldalán az 'E-betűt' annyira komoly guminak nézett ki