Historyfun,hogy lásd,komoly kutatómunkát is végzek: találtam egy '87-es Certa Rallye komplett eredménylistát és '87-es végeredmény füzetet. Már jó ideje böngészem,de Joti adatait csak egy új névvel tudom kiegészíteni:S20-ban Nyitrai József navigátora Láng Lajos volt. Éjszaka még böngészem és jelentek.
Jut eszembe,ti akik mentetek Rallye 1-2 osztályban is,de sajnos az anyagiak nem teszik lehetővé,nem gondolkodtatok esetleg valamelyik amatőr sorozaton való induláson?Hiánypótlásnak sem rossz.Kis suzuki nem is oly veszélyesen drága és kellemesen autózható.Nem több mint egy hétvégi elfoglaltság.
Petrocelli házából kiindulva úgy gondolom,hogy apránként jelentkeznének nálatok a díszüveges kiadások .
Másrészt néhány éven belül szeretnék kibérelni mondjuk egy Trabantot egy verseny erejéig,tehát jól jönne az ajtós megrendelés.
Kíváncsi lennék hogy mit etetnek a tehénnel hogy lila lett?Tomi megnézte párom hogy mivel foglalkoztok,mindjárt ki is találta hogy milyen ajtó és lámpa meg tükör kéne neki.Letiltatom az oldalról.
Áh nem vagyok én nyomozó,igaz a házam úgy készül mint a Petrocellié bár ő ügyvéd volt.Csak mikor haza érek melóból mindig végig olvasom a termést itt a fészekben.
Huuú,lenne riadalom,ha Te szállnál ki egy ilyen Barbie Renaultból. Bevallom én nem a rendszámokra figyeltem, de 1 számjegy különbséget mindenképp felfedezhetünk.
Az Alpine-kat mind bevállalnám, de a csajokat csak egymás után........hosszabb szünetekkel.........
Jól látom, hogy mindháromnak ugyanaz a rendszáma???