Szia Joti.Merre csavarsz az idén majd?Csak azért mert láttam egy oldalon hogy eladó sorba van a Porsche.Vagy tán új kocsi lesz?Mondjuk el nézegetnélek titeket egy ilyenben is.
Jó estét az Uraknak ! Van még egy hely a melegvizes medencében?
Az Alpine-nal ment a Balatoni Misi,talán a Kiss Dodi is,a Bányász és utána vette meg a Baba,az én emlékezetem szerint.Bányász-
nak Parádon cseréltem gyertyát benne.Csak a saját gyertyakulcsával lehetett,vagy egy flexi szárúval,de nem volt
nagy hely a motortérben.Gyurkának remegett keze-lába a célban.
Annyit mondott,:hű baazzzzz! Ezzel hogyan tudott az Attila
menni? A Zsiguli egy kezesbárány ehhez képest!.Én arra emlékszem,hogy Visegrádon a"buszmegállóst"Úgy "lekőrzőzte
Attila,hogy már a célban volt,de még akkor is tapsoltak.
Bizony ez teljesen igaz,a tömeg nem jelent minőséget,emlékszem olyan Kisbér Rallyera ahol kevés induló volt sőt addigra a bajnoki cím is eldőlt,tehát az akkori bajnok és második már el sem indult(Ranga-Büki,Ifj Tóth-Papp)még is olyan versenyt láttunk ami nem minden napi volt.
Erdély.... A Ternay-Gyika páros mesélte: tréningeztek valahol ai havasokban. Megálltak -mert a szükség nagy úr - azt mondja a naviga vigyorogva:na majd jön a medve... aztán átnéz az autó fölött, és emelt hangon fehér arccal ismétli: JÖN A MEDVE!!! Mondják, legközelebb csak lakott területen álltak meg
Farkas János - Új ...? Hiteka SC
Szabados ...? - Galambos ... ? Áfor-Budapest
Busi ...? - Emenet ... ? Áfor Budapest
Havasi Tamás – Ajtai Sándor(Vasas ...?) Lapkiadó SE