Még valami : Sokan JOGOSAN úgy gondolják ott költik a pénzüket ahol akarják, de ha Spici vagy Janika RTE versenyen akarna indulni - az tiltott... a R1-be meg mehet bárki
Hillman! Én kihagytam 88-at és 89-ben úgy viss***aktak R2-be mint a sicc. Pedig előtte az első osztályban évekig pontszerző voltam. Akkor még nem a pénz számított a R1-be jutáshoz... Mentem R2-be POSTABANK matricákkal kocka Ladával.... Szernted ???
OK. Innen indúltunk ki: ha jön(ne) egy külhoni versenyista, aki mondjuk a hazájában első osztályú, miért nevezzen R2- be? Hiszen van nálunk egy ORB, ami a legmagasabb szint. Értem én, hogy a R2 ugyan olyan kvalitású, de akkor miért 2-nek hívják? Egyáltalán, hova tűnt nálunk másod osztály? Fogom magam, befizetek és egyből "élsportoló" -értsd első osztályú- vagyok? Egykoron komolyan meg kellett dolgozni, hogy első osztályú lehess, és ha nem volt eredmény, el is veszthetted ezt a minősítést. talán ezt a kérdést is helyre lehetne tenni ugye?
Értem én a kérdést. Igazad van a R2 egy "takarékosabb" bajnokság, több versenyző is van aki már ment első osztály-ban /vagy éppen nem ment de simán mehetne az eredményei,tudása alapján/ de itt jobban érzi magát mert R2-ben nagyon jó a hangulat a versenyzök között. meg persze a költségek is kissebbek mint az elsö osztályban.Tudom,hogy tisztában vagy ezekkel csak arra akartam rávilágitani,hogy van még jó pár bajnokság komoly versenyzökkel komoly technikákkal akik beférhetnének akár az első osztályba is.Tehát sok bajnokság van!!
Sziasztok!
Ha már szóba került az Y stomil, érdeklődnék, hogy tud-e valaki még elfekvő készletet vagy beszerzési forrást hozzá?
Egy kis múltidézésnek, verseny célra vennék egy garnitúrát!
Üdv.
Kedves fanatic33! Hidd el, ennyit még én is tudok a hazai bajnokságokról... . A kérdésem arra utalt, hogy ezek szerint kettő első osztályú bajnokság fut nálunk egyszerre??? /lásd 631-hsz. R2/