Már pár napja meg akartam írni neked:
Nézegetve a képeidet beugrott, hogy 6cm x 6cm-es 'nagyfilmről' húztak le anno olyan négyzetes papírképeket, mint amiket a '77-es Főtaxiról feltettél a forumra.
Szóval ha tavasszal jön a lomtalanítás és találtok valami ilyesmit, ki ne dobjátok ! >
Azt hiszem, nekem nem lenne szivem egy ilyen ülést, így "átalakítani". Bár az is lehet, hogy csak kicsinyes vagyok. (na ja, nem azonos a költségvetésünk )
Sziasztok! Hagyjuk az osztálybesorolás élveboncolását, talán a következő vezetőség megoldja. Inkább egy kis műszaki csemege. -laprugó, tekercsrugó, km-spirál kihajtás, faküllő, merev híd, fehér gumi...... mi szem-szájnak ingere, és mindez a kormányzott keréken Hát nem tündéri? Még hogy 21. század? ugyanmááá
Köszi Gyuri! Az RTE rossz példa volt,de értem amit írtál. 20-év után teszem azt egy Lanciával hol kapnék licencet? Mert azóta sok minden változott! Én voltam 2010-ben RTE versenyen és csodálatos volt !! Akkor meg úgy gondolom ott versenyzek ahol akarok,ahol jól érzem magam. Szerintem már rég nem a R1 a legszinvonalasabb itthon. Nem vitatkozni akarok ez csak az egyszerű véleményem. Lipi
Nem szeretnék beleszólni az R2-es polemizáláshoz csak tisztázandó pár félreértés.
Írod hogy "tiltott". A tiltott versenyek köre könnyen meghatározható az FIA Sportkódex előírási alapján ami úgy szól hogy minden tiltott, ami nem engedélyezett. Ez magyarra lefordítva annyit jelent, hogy ami az MNASZ honlapján található esemény naptárba nem kerül feltüntetésre az tiltott,azaz az MNASZ liszenszel rendelkezők a büntetés terhe mellett vehetnek részt rajta.Az RTE az MNASZ-el kötött együttműködési szerződés keretében elismert bajnokság, továbbá ha figyelmesen elolvasod az RTE kiírást láthatod, hogy külön kategóriában mehetnek az MNASZ liszenszesek.
Rajtengedély.Az FIA sportkód előírja a rajtengedély intézményét amióta a világ az világ ez a kiadott nemzetközi liszensz útján valósul meg. (FIA Sportkód.47)
Az a gyakorlat, amit az MNASZ folytatott a rajtengedéllyel kapcsolatban régebben az a bizosítás miatt volt, mert az akkori biztosítás csak belföldre szólt, amit ki kellett egészíteni a külföldre szóló balesetbiztosítással.Ma már nálunk is a liszensz tartalmazza ezt.