Hoppá,hogy Te milyen infókkal és fotókkal rendelkezel! Akire én gondoltam emlékeim szerint Enikő(Lipinek hála már a lakhelyét is tudjuk) és '91-ben Trabanttal ment R2-ben,oly' ügyesen, hogy fel is jutott az első osztályba.A szeme pedig világoskék volt...
Mi lenne,ha végre a nőkről is beszélnénk ezen a fórumon? Volt egy nagyon szép szemű trabis lány,aki '91-ben R2-ben ment,aztán 92'-ben A-s Suzukival-ha jól emlékszem-kategóriabajnok lett R1-ben.Mi is volt a neve?Milyen színű is volt a szeme?
Beszéltem Fanatic33 - Petivel, előtúrom hétvégén a 84 - 89 es papírokat, Ő majd szkenneli...
Így hirtelen ami eszembe jut (remélem nem tévedek ), követve a Te listádat:
Maruzsi László - Kiss Attila
Koch Gábor - Schumiczky Attila
Viszló csaba - Németh Zsolt
Szabó B. Lajos - Ábrahám Endre Antal
Koch Gábor - Szabó Antal
Kovács Attila - Csepela tamás
Koós István - Farkas Gábor
Makai József -
László Géza -
Bágyi imre - Tassy Mihály
Szabó György - Miklós József (JEGENYE)
Sas Róbert -
Czink Tibor - Iványi László
Varga András - Schumiczky Attila
Banga Jánosné - Kampf ferenc
Nyitrai József -
Váradi Attila - Száraz László
Csángó Ferenc - Fejes József
Kuhajda István - Dragán György
Sipos Kálmán -
Darin János - Szabó György
Bajor Zoltán -
Csermely Gyula - Görög Péter
Alt László -
Lipták Sándor - Fekete Ottó
Sipos Árpád -
Szunyi Csaba -
Simon Lajos - Kassai András
Rétfalvi Károly -
Gyimesi Sándor -
Szabó Andor - Fekete Ottó
Irosgattam megint fel jopár kazit a gyüjteményemből hogy melyiken mi van 1-2 2004-2005ösön kivül csak 08-09-2010ben rögzített kazik voltak :(
Viszont hallotam egy érdekes kijelentést Fricitől, 2009 mecsek céljában mikor nyert. Azt mondta hogy tudomása szerint ő az egyetlen aki a mecsek rallyn és a mecseki hegyi versenyen is abszolutot tudott nyerni! Egyből rávágtam hogy hát ez hülyeség, de jobban belegondolva lehet mégsem. Természetesen Ferjáncz jutott eszembe hogy ő ment hegyen is bizton szép eredményeket ért el ott is, de akkor nem jutott az eszembe hogy voltak olyan durva kocsik akkortájt mint Kiss Dezső és Tóth Jani autói.
Tudtátok ? - miközben Magyarországon a 70-es 80-as években nagyon 'meleg' kategória volt a széria-Zsiguli, 1982-ben Nagy-Britanniában létrehoztak egy hasonló kategóriát Lada Challenge Trophy néven, széria 1200-1300-as Ladák részére, akkor és ott ez lett az olcsó kupaküzdelem, 40-60 indulóval versenyenként !
Hosszas levelezés után sikerült néhány fotót kunyerálnom az egyik résztvevőtől: