Rendben meghajlok.Hisztoryfun,ha lesz egy oldal ami a múltat rendszerezi és megőrzi,nem lennél a főni ott?Pont ilyen precíz és lelkes embere lenne ott szükség.Bár gondolom idővel te is szűkösen állsz
Csak nagyon halkan tippelnék a '75-ös Tátra-rali fotó alapján:
Urbán Pál és Körmendy Csaba mentek Áforos Dacia-val akkortájt.
De hogy ez a dákó az a dákó ?
Nem tenném rá a nyakamat.
1979 ELBA-rallye - Árpi pl. mindennap kijárt a komppal az olasz szárazföldre benzinért, mivel ott volt olyan kút, amin elfogadták a 'hungaros' kártyát >
Különös véletlen, hogy a Te későbbi autód az én későbbi "autó"-m mellett áll! Micsoda előkelő társaságban!!
Többet most nem árulnék el, inkább feltenném találós-kérdésként, hátha emlékszik valaki még rajtam kívül is erre az "autó"-ra és akkori gazdáira.........
Ezeket régebben szkenneltem, sajnos most csak módjával tudok ebben részt venni, mivel az anyagok nagy része otthon én meg itt germánföldön.
De amit még a gépemen találok azt majd a napokban felteszem még ugyanoda.
Csaaaak ?....ember, nem sokan vannak ebben az országban, akik azt a szörnyella Skodát látták robogni.
Barum- Skoda ralikról van fotó dögivel de a Tátra-raliról nem sok mindent találni sem a Net-en, sem újságokban - igazi ritkaságok !!!
Üdvözlök minden pletykást!
Ritkán írok, de mindig olvasom ezt a fórumot, mert itt újra élhetem a múltat. De most úgy érzem írnom kell.....
Én RENAULT, de főleg R17 Gordini rajongó vagyok. Építgetek is egy R17-t ezért évekig keresgéltem ezt az autót, de hamis nyomokon zsákutcákba jutottam. Végül Gál-Baba találta meg pár éve az utolsó tulajdonos özvegyét Miskolc környékén, aki elmondta, hogy megboldogult férje, halála előtt fél évvel belökte egy bontóba ezt a relikviát..........
Neked viszont gratulálok egy ilyen NEMES VAD újjáélesztéséhez!!!!
Üdv ZoZo
Hillman bátyám meg néztem a regisztrációdat,nos hat kerekű F:1 kocsival mások is próbálkoztak igaz ők nem jutottak el odáig hogy versenyben is alkalmazzák.