Hisztoryfun,köszi az infókat,nagyon rendes srác vagy.Egy skoda 130 rs-t szerettem volna meg vásárolni az ősszel de sajnos a kocsira szánt pénzemet elvitte a kazánom mivel ki lyukadt.Szerencsére a srác megtartotta és a nyárig nem is szándékozza eladni.Remélem addigra ismét össze jön egy kis pénz és utána kezdődhet a munka.Lesz rajta mit tenni az kétségtelen.
Tatry '75, matrinyák stimmelnek, fehér keménytető...ja és Jaroszewicz győzött!
" Historyfun! Te egy igazi Columbo vagy! "
He-he...az ilyet mindig nagyon élvezem. Amikor időm engedi rengeteget túrom mások pincéjét-padlását ilyen fotók után kutatva és többnyire 'megamix' van mindenhol, fotók versenyek-évek szerint alaposan összekeveredve, nagyon ritka ha valaki megírta a hátoldalon.
Ha megvan a negatív akkor ugye egyértelmű minden, gyerekjáték rendszerezni mely fotók készültek ugyanazon a versenyen.
Diákkal szinte ugyanaz mint a papírképekkel, ha egyszer összekeveredett, onnantól rejtvény az egész. Azokat olyankor szétszedem és indul a puzzle - soha nincs két egyforma vágás - próbálom egymáshoz illeszteni, melyik passzol a másikhoz, mert ugye mifelénk kifene fotózott anno Kodak-ra, AGFA-ra ? A jóféle NDK ORWO dia-filmek régebbi szériáin még a perforáción lévő számozás sem segít - mivel nincs..
"bár annyi csapott seggű Skoda van ugyanebben a borítékban"
Azokat is szeretjük látni
Historyfun! Te egy igazi Columbo vagy! Voltunk párszor "rokont látogatni" Poprádon(mamámnak ezt mondtuk ) lehet, hogy ez is az a történet.
Komolyan mondom nem emlékszem, bár annyi csapott seggű Skoda van ugyan ebben a borítékban, hogy elképzelhető, keveredett a Volán-rallye a Tatra-rallyeval.(lám-lám, én már akkor megoldottam a közös versenyt)
Historyfun! Ezt a képet egy '76-os borítékban találtam. (viszont ez semmi biztosat nem jelent)
Miután a multkor Te felvilágosítottál hogy '75-ös eredetű, elfogadtam
Na most már úgy vagyok vele, mint Sándor György az egykori kabaréjelenetben: "teljesen el vagyok tévedve"
Egy valami azért biztos (ahogy Lipi írta) ...VOLT...
Igen! Kálmánka ennek élt. Hitte, hogy ha valamit jószívvel és tisztességesen csinál, akkor akkor annak csakis pozitív végeredménye lehet. Sajnos ez a gondolkodásmód nem egyezett, "bizonyos körök" üzleti és hatalmi szemléletével.
" Az úgy volt.... mosolygok Még apa Vajvoda Sanyibácsinak navigált, és hogy mondjam nem adta ki...
Ekkor keltették apának a halál hírét, elvileg 100 évig fog élni... mosolygok "
Vannak még részletek ?
Melyik verseny, melyik gyorsaságin ?
Vagy etapon ?