Sziasztok!
Benitóval most beszéltem ,valóban Kiráyréten gondjuk volt, ami azt jelenti, hogy kétszer is beestek az árokba így aztán valóban a kaposvári Borsányiék nyertek.
A csobánkai kerékügyről annyit, hogy a célban megjelent a kerék gazdája és biztosította őket arról, hogy azt se bánta volna ha az egész autót elviszik,mert annyira oda van a rallye-ért. Persze ehhez hozzátatozik ,hogy amikor a kereket lecserélték arról a bizonyos parkoló autóról ,közben a Róna ott hagyott egy cetlit, hogy köszönik és hol találhatók meg. Akkor azért még más világ volt.
" Pedig azt hittem, hogy erre már nem emlékszik senki "
6 éves voltam, tisztán megvan
Arra sem emlékszem honnan van a cikk. Asszony vonata késett, másfél órára beugrottam a közeli könyvtárba és telefonnal kifotóztam ilyeneket régi újságokból. Röhögni fogsz, az sem rémlik hogy ez Pécsen volt vagy Kaposváron, Somogyi-Hírlap vagy Dunántúli-Napló
bégyé! Árnyalatnyi különbség van a két történet között. Ha hinni lehet a legendának, a Capri hidat a szerelők "meg", a Zsiguli kereket viszont "el" vették . Állítólag volt valami fegyelmi ügy is ebből. Mindegy, a CÉL szentesíti az eszközt. Lényeg, hogy a Benító valoban egy nagy fazon volt. Ezen a képen a rajtra vár a mattfekete szörny, és még minden kereke megvan