KZ INVEST KUPA - 2024.jĂşnius 23. - DAKAR RING
h i r d e t é s
Összes oldal:
698553538
Napi oldal:
207265
Jelenleg:
3000
Regisztrált:
1
kiemelt partnerünk :
Peugeot Magyarország

további partnereink :

AutoDekor

BusLine

webshopunk :

duenShop.hu - a rallyongók boltja

20.VREDESTEIN Miskolc Rally
2014-03-27
Miskolciak fóruma
oldalanként | növekvő
összesen: 705 hozzászólás • 36 oldal
665. • 2014-04-06 11:56:08

Nem gondolom, hogy belebuktam volna.
Eszerint is telibe találtam:

"2. A hozzád hasonló névtelenül itt vagdalkozó véleménye olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van de senki sem kiváncsi a másikéra."

Egyébként a reglapodon 1976-os születési év szerepel, ami bőven belefér az „Y”-ba, de nincsenek is éles határvonalak.
Ha esetleg az 1976 nem valós születési idő, akkor meg rád is vonatkozik részben az általad említett névtelenség...

Olvasgass még egy kicsit a témával kapcsolatban:

link
link 2

megdöbbent

664. • 2014-04-05 19:10:10
Helyesen: ...és nem az Y-ba.
663. • 2014-04-05 19:09:08
Kedves dictus magister:
1. Egy komment alapján próbálnál jó emberismerőnek tűnni de belebuktál. Bőven az X generációba tartozom és nem az X-be. király

2. A hozzád hasonló névtelenül itt vagdalkozó véleménye olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van de senki sem kiváncsi a másikéra.

3. Az általad tőlem idézett véleményem továbbra sem változott.

Pusziiiiiii csókollak vigyorgok
662. • 2014-04-04 14:10:37
A legdurvább az volt hogy az első kör után eljöttünk a szervízparkba kb. 7 óra felé és még akkor is jó hosszú kocsisor állt!!!
661. • 2014-04-04 14:08:37
Mi is kb. jó 45 percet álltunk sorba,de amikor odaértünk a csajéééé-hoz fizetni,Adamovits akkor osztotta épp rendesen hogy ne pepecseljenek,mert addig felragasztották mindenkinek a karszalagot,az tartott sok időbe,nekünk már csak beadta az ablakon és mentünk is!!!Mögöttünk állt Kőváry Barna kocsival addig is ő szórakoztatott mindenkit,osztotta őket rendesen!!! nevetek
660. • 2014-04-03 15:29:49
Érzéseim a versenyről:

Prológ: Kicsit elhúzódott, de ez a szervezők/rendezők önhibáján kívül. Mivel gondolom délelőtt volt a gépátvétel, nem igazán lehetett hamarabb kezdeni, de ha lehetséges megoldhatnák hogy délután 2-3 órakor kezdődjön.

A másik hogy mobil budikat dobhatnának le, nem csak a főbejáratnál, de a salak pálya túlvégére is. Marha igénytelen ahogy össze vissza van hugyozva minden.

Harmadik: A GAZT IGAZÁN LEVÁGHATTÁK VOLNA....

Szombaton én is mentem autóval a vitatott gyorsra, és igen pont beleálltam a dugóba... ez úgy 16:30 kürül volt, fél órát én is csorogtam legalább... Szerintem az önkormányzat emberei is meglepődtek rajta hogy ennyien vannak, meg én is vigyorgok ha ezt tudom hamarabb indulok, de a franc se gondolta...


Szerintem az hogy vannak türelmetlen emberek, (márpedig minden harmadik az), a dugó meg aztán előcsalogatja az igazi(európai) modort. Nem lettem volna kukásmellényes, mert lehet nyakonvertem volna 1-2 európai embert király , de az hogy sokan vagyunk és anyázunk, szidjuk a biztonságiakat/szervezőket/kormányt/zsidókat/kommunistákat az rohadtul nem segít senkin...
659. • 2014-04-03 14:40:32

"Aki savanyú, balfék vagy csak simán nem életrevaló az maradjon inkább otthon."

"Y" generációra jellemző megnyilvánulás!
(Javaslom, keress rá az "Y" generációra, nem leszel magadra büszke!)

Az igazság mint mindig, most is középpen van, de ha valaki "európai" módon gondolkodik (ami ma, a szalonképes elvárás), annak nem fér bele a jegyszedés leírt módja.
De a civilizált gondolkodásmódba sem...
megdöbbent

657. • 2014-04-02 18:09:19
Egyetértek meeone-al. Az akadékoskodó majmok miatt szívnak mások.
Mellesleg mi 14órakor értünk a faluba és senki (!) nem állt sorban a jegyszedőnél,ráadásul 3 ember szedte (volna) a pénzt. Kifizettük a belépőt amiért 2 napon át jól szórakoztunk. Egy olyan összegért amennyiért már egy sz@r mozifilmet vagy egy ugyanolyan hosszú focimeccset sem nagyon lehet már megnézni.
Az utánunk 16órakor érkező barátaink is csak pár percet álltak sorban és nem panaszkodtak. Tudták,hogy nem egy 4 sávos határátkelő fogja őket várni.
Aki savanyú, balfék vagy csak simán nem életrevaló az maradjon inkább otthon. kacsintok
656. • 2014-04-01 16:05:05
t.gabee
Kicsit sok a hajlítás a mondandódban!!

Mi 4-kor találkoztunk az Egerből érkező haverokkal a hollóstetői elágban. Onnan lekocsiztunk a faluig,beálltunk a kb.15 autóból álló sor végére. Pár autó elment mellettünk,főleg médiások (egy Duenes Hyundai is),és nyugodtan kivártuk a sorunkat.Érdekes,tőlünk nem kértek parkoló jegyet,pedig egészen a mészégetősnél lévő elágig tudtunk felmenni,ott a polgárőr egy üres telekre irányított és ott tudtunk parkolni.

Azt gondolom,messze nem igaz az,hogy négykor értél oda a 3 kilométeres kocsisorhoz!
A másik pedig:ha mindenki elkezd 'beszélgetni' a jegyet osztóval,mint ahogy te is tetted,akkor lehet,hogy elhúzódik a dolog.És akkor nem a rendező a hibás,hanem az,aki húzza az időt,a többiek idejét.
655. • 2014-04-01 00:33:09
Nah szóval....nagyon gondolkodtam rajta, hogy írjak-e kommentet ide a fórumba, de végül nem tettem. Majd láttam t.gabee hozzászólását, és mintha csak a saját gondolataimat olvastam volna. A napját nem tudnám megmondani, hogy mikor voltam ennyire ideges. Az ember azt gondolná, hogy minél közelebb kerül a bejutáshoz, annál jobban nyugszik megfele, de nálam ez pontosan fordítva volt... Bükkszentkeresztre, a boksás kanyarhoz indultunk, Lillafüred felől támadtunk. 16.38kor álltunk be a sor végére...mikor megláttam, hogy 2 km-es a sor, rögtön tudtam, hogy tavalyhoz hasonlóan, valószínűleg egy ember szedi a jegyet...csak éppen tavaly nem volt ekkora sor, pedig akkor is kb 40 perccel a rajt előtt érkeztünk. Ekkor még csak ezért voltam ideges, hogy valszeg 1 ember szedi a jegyet. Majd látom, hogy Adamovits és a komplett MNASZ vezérkar eljön a szembe sávban.

Kérdésem a következő: Ha látja a szervező, hogy ekkora a sor, akkor mi a büdös francért nem szól vissza telefonon vagy valahogy, hogy gyerekek, állítsatok már be még 2-3 embert, és engedjük átfele 2esével 3asával a népet, hogy haladjanak, mert nem fognak odaérni a rajtra?????? A válasz pedig szerintem így hangzik: mert les..rja.....Ha érdekelné, akkor alapból 2-3 emberrel szedette volna a jegyet. Várható volt, hogy eszméletlen sok ember lesz. Idénynyitó, egész jó mezőny, hagyományosan néző frekventált kanyar, csak egy útvonalon lehet megközelíteni, Miskolc Rally, stb...ehhez képest odaállított egy embert...brávó.

Nah, a pumpa akkor ment még feljebb, amikor már közel kerültünk a jegyszedőhöz, már láttuk...mint ahogy ezzel egy időben azt is, amit t.gabee leírt, hogy 5en állnak, cigiznek és játszanak a farkukkal, magyarul semmit nem csinálnak, egyszerű tereptárgyakként funkcionálnak....

Azt hittem ennél nincs feljebb, de kiderült, hogy van...lehúzott ablakkal mentünk, pont odaértünk az egyik mellényes IQ betyár mellé, amikor az ordibálva a másiknak, FELHÁBORODVA mondta, hogy "itt déltől 3ig egy ember nem volt...nem igaz, hogy mindenki az utolsó pillanatra hagyja..." Na most a következő kérdéseim lennének:
-az illetőt miben zavarta meg ez a sok autó, mikor látványosan semmi dolga nem volt, semmit nem osztottak ki rá..
-mi köze van ahhoz, hogy ki mikor érkezik meg?
-jóhogy nem már egy 17.20kor rajtoló gyorsra kimegyek 2kor...végül is színházba, focimeccsre, moziba is az emberek 5 órával előtte kimennek.......

És akkor a csúcs az volt, hogy az 500 ft-os parkolásról egy árva szó nem esett. Készítem a 3000et, mert 2en voltunk a kocsiban, erre közli a csaj, hogy meg egy parkolás, 500 ft, tehát 3500. Odaadom neki az 500at még, ekkor kiszaladt a számon egy "bár ez az egész egy forintot nem ér" mondat...arról már nem is beszélek, hogy ugye ilyenkor az egyik mellényes mindig megáll a kocsi előtt, hogy az ne tudjon elhajtani, és pont ekkor kínálja cigivel a haverját, és miatta nem tudunk elindulni, persze ekkor már 240/180 volt a vérnyomásom, úgyhogy a "menj már onnaaaaaaan" kiabálásomra jobb belátásra tért, és elhúzott a kocsi elől, így végül 17.14kor le tudtunk parkolni, és sprintelhettünk, hogy elérjük Kazár Mikit...

Nekem semmi bajom nincs azzal, hogy fizetni kell a rallyért, sőt, támogatom. De azzal már baromira van, hogy ha valamiért fizetek, akkor cserébe úgy lesz.ják a fejemet, hogy egy hétig takaríthatom...
654. • 2014-03-31 19:34:52
100 emberből belépőt jó, ha 7-8 fizet, a többi miskolci...ők a bozótba, erdőbe, főleg minden ösvényt ismerve kanyu vasat nem fizetnek, és nem is fognak...szemétszedésről annyit, hogy találtam én már ott 99-es omp-s szalagot is... :)
653. • 2014-03-31 19:17:23
t-gabee. nem indultatok el időben, ez a magyarázat a panaszodra. idehaza nem másfél órával a gyors kezdése előtt kell kimenni a szakaszra, hanem több órával. monsjuk ez máshol is igaz, de ha már úgyis megy az ember, akkor érdekli a meccs valószinű, ezért a drukk is benne van, korábban el kell indulni. nekem ilyen problémám tavaéytól nincsen, elegem lett a szenvedésből
652. • 2014-03-31 17:29:33
Mi egy félórával később értünk oda mint t.gabee de mi is csak pl. Ollé sasá-t a buszmegállóban láttuk a faluban amint épen a kocsi alatt volt...
Szóval több mint egy óra alatt nem tudtunk beérni a faluba.
Azért haladtunk viszonylag ilyen gyorsan mert sokan visszafordultak előttünk.
Én sem fizettem volna a helyében max. a parkolásért mert az a falunak megy.Az egy dolog,hogy lekéste a fél mezőnyt mint ahogyan sokan mások is de utána még a sok embertől jó ha hallottad,hogy elment valami.(Ez a kőfalnál volt,nem akartunk ezek után lejjebb ereszkedni nehogy még többről lemaradjunk)
Szóval igazat adok t.gabee-nak.
Kicsit haladhatott volna gyorsabban a sor.Lehet nem számoltak éjszakára ennyi emberre.
megdöbbent
651. • 2014-03-31 14:48:00
Nem akadt föl semmiféle lemez, de nem bírom, amikor hülyeségekkel akarnak megetetni.
"3km-es sor a falu bejáratátnál"
1. Miután egri vagy, ismered a környéket. Bükkszent előtt van egy üdülő a Rókafarm, 2.4km-re.
Szerinted van ember aki elhiszi, hogy addig ért a kocsisor???
2. Nem vitatom, hogy a kocsiból nézted az etapot, de az, nem a sorbanállás miatt történt. (talán kényelmes tipus vagy)

Tehát adódik a két találós kérdés: milyen hosszú egy 3 kilométeres kocsisor és hogy hová tüntettek el az UFO-k, másfél órát az életedből?
650. • 2014-03-31 14:06:09
Ortodox : úgy tűnik nálad egy mondatnál felakadt a lemez, de sebaj, ha nem akarod, nem is fogod érteni...van ez így.
Szmoli, ha te fél 5-re érkeztél és láttad a 0-ást a meszesnél úgy hogy kocsival mentél be, akkor nem egy helyszínről beszélünk...ha csak el nem mentél a sor mellett...vagy át nem repülted....nem szokásom nagyítani, az időpontokban lehet némi pontatlanság, de hogy én a sorban állva láttam eljönni mellettünk a komplett 0-ás mezőnyt valamint Kazárt, Turánt, Hercziget stb...stb... az tuti nem halucináció volt! :-)
649. • 2014-03-31 13:42:15
Azt elfelejtettem leírni hogy az autót a faluban tettük le ezért nem írtem az egészet.
Ami nekem nagyon elrontotta a dolgot az a "fotós zóna".
648. • 2014-03-31 13:33:12
Látom, közben "szmoli" is megosztotta a tapasztalatát velünk.
Ezek szerint nem nagy ördöngősség 16:00-tól 17:20-ig 3 kilómétert gyalogolni. helyeslek
647. • 2014-03-31 13:26:30
Értettem elsőre is, kár volt más szavakkal megismételni.
"... eldöntöttük, egy büdös petákot nem fogunk fizetni..."

Ennyi.


646. • 2014-03-31 13:21:23
Nem hiszem el hogy ha 4órára értél oda akkor másfélóra alatt nem értél ki a gyorsra mikor mi fél 5kor álltunk be a sorba és a 0-ás autót is láttuk a katlannál.
Miskolciak fóruma
oldalanként | növekvő
összesen: 705 hozzászólás • 36 oldal
  
  
  
 
  
  
Fotóalbum címkék
Fotóalbum címkék
Hír címkék
Videó címkék
H K Sz Cs P Sz V
10 11 12 13141516
17 18 19 20 212223
242526 27282930
01 02 03 04 050607
08 09 10 11121314
2024.06.21-25.

részletes infóink

2024.06.23.

részletes infóink

2024.06.22-23.

részletes infóink

2024.06.22.

részletes infóink

2024.07.13-14.

részletes infóink


b a j n o k s á g o k :

World Rally Championship 2024
European Rally Championship 2024
Országos Rally Bajnokság 2024
Országos Rally Sprint Bajnokság 2024
k e d v e n c e i n k
Rallylive.hu
CarsAndGirls.hu
AutoSportFoto.sk
CarStyling.hu
WRC magazin

s t a t i s z t i k á k