h i r d e t é s
Összes oldal:
691148901
Napi oldal:
274836
Jelenleg:
2243
Regisztrált:
0
kiemelt partnerünk :
Peugeot Magyarország

további partnereink :

AutoDekor

BusLine

webshopunk :

duenShop.hu - a rallyongók boltja

IV. Peugeot PM Vác Rally
2013-09-21
IV. Peugeot PM Vác Rally • rally túra
RTE - AMTOSZ
oldalanként | növekvő
összesen: 2289 hozzászólás • 115 oldal
2089. • 2014-03-13 19:02:50

Most akkor ez ajánlat, vagy megegyezés?
Mert, ha megegyezés, akkor vége a háborúnak,
és az AMTOSZ nevű adminisztrációs trükk okafogyottá
vált. (Olvasatomban!
"Mészáros Iván Elnök úr kérése alapján...")
király

2088. • 2014-03-13 17:06:03
http://www.mnasz.hu/letoltes/069_140313.pdf helyeslek
2087. • 2014-03-09 23:04:05
T. Versenyzők !

Mivel egész hétvégén csörgött a telefonom és főleg a sprintesek érdeklődtek kicsit pontosítanék : Lehet , hogy nem volt egyértelmű a kiírásban vagy amit ide leírtam , de a II. Mafi emlékverseny ugyanolyan módon lesz lebenyolítva, mint a tavalyi ! Ez azt jelenti, hogy mivel Királdon kezdünk és Bótán végzünk ,az RTE- sek közül. akinek akkorra nem lesz gépkönyve ill. műszakija az is tud indulni , mivel a pályán a rövid bányalejárói oldalon felvezetéssel visszahozzuk a mezőnyt és pont emiatt a sprintesek is tudnak jönni .A sprinteseknél a tavalyi 2013 -as ARK minimumfeltételeknek kell megfelelni , tehát aki tavaly bármelyik ARK versenyen már indult az itt is tud ! Üdv : Lódoki
2086. • 2014-03-06 11:19:17
Szia Lódoki!

Köszönöm a gyors választ.
A verseny után azért nem mentek be a sporik mert későn ért véget az orb a csúszások miatt és a részetekről senki sem jelezte,hogy vártok.De hiába is mentünk volna be- a "közös rendezés" és a tipikus magyar vircsaft,hogy a mi jó azt le kell nyúlni és el kell rontani-nem rendelkeztél elég anyagiakkal ezért nem is tudtál volna fizetni.Ha jól értelmezem akkor az ORB rendezője sáros még a pénzünkkel?
Mivel közös volt a rendezés és az ezzel járó előnyöket illetve mint kiderült hátrányokat is figyelembe kellett volna venned mikor aláírtad a szerződéseket.
A megoldás szerintem ha leültök 3-asban/ RTE rendező+ORB rendező +MNASZ / tisztázzátok a kérdéseket és megállapodtok,hogy kinek kellene fizetni. A megbeszélés végén le kell vonni a kozekvenciákat és rendezni az anyagiakat,vagy a "vétkest"kizárni a további rendezés lehetőségeiből.
Sajnos 9 hónap nem volt elég az egyeztetésre hagytad,hogy zaklassanak ilyen telefonokkal is.
Akkor hideg vizet ihatunk a pénzünkre?

Üdv és szépnapot

Béres József
2085. • 2014-03-06 10:32:35
Imola !

Reméljük lesz elég nevező és nem kell versenyt lemondani !

A többi Neked Józsi !

Leírtad , hogy az MNSZ SBB kérte fel a sportbírókat a tavalyi versenyre és én pedig az MNASZ RSB vezetőjének jeleztem , hogy 500 000 FT- ot fizettem ki kvázi kezesként a rádióhálózatot működtető Toldi Balázsnak , mert bár nem velem szerződött le a közös verseny 2 gyorsasági szakaszának a rádiózására és a 2 gyors egy központba történő bejátszására ,-amely ORB előírás - de a versenyt megelőző szerdán csakis ezzel a garanciavállalással volt hajlandó ezt megcsinálni . Azt mondta , hogy rossz előérzete van a fizetést illetően , ezért kiszáll , nem csinálja meg !!!! Mivel szerdától vasárnapig frekvenciaengedéllyel , helyismerettel és kellő technikai felkészültséggel bíró más rádióst szerezni lehetetlen lett volna és emiatt az MNASZ ORB versennyel együtt az RTE verseny is elmaradt volna ,ezért kezességet vállaltam a pénz kifizetésére ! Tettem ezt azért , mert 1 eszembe se jutott , hogy meg meri ezt valaki csinálni , 2 mert esélyem se volt mást keresni . Komoly kiabálás volt telefonon , az ORB rendezővel ,hogy ugye nem lesz ilyen , mert akkor nem lesz ORB sem - erre tanú Péter Pál sportbíró , Kovács Levente ORB versenyigazgató is , mert az ő telefonjukon keresztül próbált hívni , mivel berágtam a megállapodásunk többi részének be nem tartása miatt is !!! Gondolom ismered őket és a telefonszámukat is - ide nem teszem ki - hívd fel, kérdezd meg !
Erre jött a reggeli 1 órás csúszás , mert nem ért át időben a az ORB által szervezett mentő Mályinkáról , majd kiderült , hogy szombat este az ORB rendező az ORB versenyigazgató kérésére átállíttatta a rádió frekvenciákat a szombaton használtra ,hogy a náluk levőket ne kelljen programozni , mert így volt kényelmesebb nekik , káromkodott is emiatt a Toldi Balázs erősen . Igenám de emiatt az a rajt előjelző rádió , amit a sportbírók hoztak magukkal ,(( hogy balesetmentesen lehessen rajtoltatni , a körön hol tart a már bent lévő autó , nem lesz-e baleset , mert közvetlenül ráengedik a következőt ))ez egyszerre szólt a többivel - persze mert előző este állíttatták át !!!- és ezért, ha az előjelző bíró beszél , már pedig annak kell , mert baleset lenne , akkor senki más nem tud ! Hoppá , káosz a köbön !!! Más lett a rajtoltatási szisztéma , mivel itt is az ORB –nek már ismertet használták , csak erről az RTE –ben nem tudott senki , mert a bírói eligazítást az ORB tartotta , újabb csúszás … Volt nálam saját 6 db rádió , Mészáros Ivánnál is 4 és ezzel lehetett lebonyolítani az RTE és utána az ORB körgyors rajtját is egész nap ,különben baleset lehetett volna !!! Ha ez nincs, akkor az RTE verseny csont nélkül végez a vihar előtt, nem állíttatják meg és nem cseszik el a versenyzőim játékát , meg az én versenyemet !!! Ehhez jött , hogy én erről nem is tudtam , mert a nagy bíróküldésben kiderült , hogy RTE célt azt már nem tudnak csinálni , mert a bírók egy része már árment ORB gyűjtőbe és szervízbe és ezért én , a nővérem !!! és Gál Melinda csináltuk az RTE célt , ahol a soron kívül beérkező versenyzőktől tudtam meg , hogy vége a versenyemnek ! Amikor ezen” kissé” felháborodtam ,még közölték az ORB versenyirodán azok az emberek ,akik egy hónapig jártak hozzám ezer kéréssel , hogy idézem : Ki vagyok én , mert a nevem nem szerepel a Miskolc –Rallye biztonsági tervében ! Azt nem írom le , hogy erre mit válaszoltam …
Ennek a napnak a végén jött a feketeleves , hogy mégsem fizet a másik rendező a rádiósnak , ezért akkor kérnék azt a garanciális fél milkát !!!! Kifizettem , meg a sok csúszás miatt a jéggel sz@rrá vert pályabíróim plusz pénzét is . Ők 70-en voltak ! Rte nevezési díjból , szponzor nélkül ! A sportbírók nem jöttek be a versenyirodára este – ami szokatlan , mert én mindig közvetlenül a verseny után fizetek !-, különben már akkor tudták volna a tényeket ! Egy pár évet öregedtem aznap . Azóta is várjuk azt a lóvét !
Erről természetesen tájékoztattam az RSB vezetőjét -aki beszélt is a rádióssal , tehát tudja az igazságot- , az ORB versenyigazgatót stb , semmi sem történt !
Ez a pénz messze elég a sportbírók bérére , de saját zsebből ez már túl sok , hogy csinálhattam másnak ORB futamot, úgy hogy még meg is szivattak ! Privátban elküldöm neked ha kéred, a Toldi Balázs számát , el fogja Neked mondani az igazságot !
Azt már nem is említem , hogy az eredeti terv szerint 3 gyors lett volna aznap , a Putnok- Kelemérrel együtt és az első RTE- ORB megállapodás szerint és mindenki fizette volna a saját pályáit , viszont engedte volna rajta menni a másik mezőnyt ! Ez nekem versenyzőnként + 5000 ft-ot jelentett volna , sokkal több nevezőt , jó versenyt , kevés csúszást , de ebben az eredeti a megállapodásban is az szerepelt , hogy az 1 központba szóló rádiózás az ORB költsége ! Erre jött , hogy megkapták Mályinkát , nem kell a 3. gyors , mert elég nekik így a versenytáv . Mondom jó , de nem lesz-e ebből a 2 gyors miatti esetleges csúszás és harag ill. mi van a 3 gyors miatti bevételkieséssel ! Erre kötöttünk sajnos csak szóban , ahogy ezt elvileg úriemberek között szokás, egy új megállapodást új feltételekkel , aminek aztán ez lett a vége ! Ezeket természetesen a bíróság előtt is vállalom , a Toldi úr is , ha nem lesz más választásunk !!! A türelmem végére értem .A szegény Gál Melindát pedig azért említettem , mert amikor legutóbb találkoztunk, én rákérdeztem , hogy a tartozás fejében a bírók ki lettek – e fizetve , ő pedig azt mondta , hogy tudomása szerint igen .Gondoltam jó , legalább ők nem szívnak , ezzel is kisebb a tartozás , de ezek szerint mégse lettek , csak az ORB idejére kifizetve .
Kérdem én , hogy ezek után is az e a véleményed , hogy én tartozok és ha az a rádiós , kvázi az én szerződött és fizetett partnerem lett volna , akkor a szivatás után lekapcsoltattam volna-e a rádiókat vele és rádiózás nélkül mindenki elmehetett volna a búsba …

Üdv : Lódoki2084. • 2014-03-06 09:20:02
Remélem nem az lesz a meglepődés hogy elmarad a verseny,ne úgy legyen mint pár éve a teszt verseny ami lett volna kevés nevező(40) miatt elmarad!!Látom van kiírás kemény 7 nap van nevezni,nem valami sok??Mennyi nevezőtől kerül megrendezésre???Mafi emlékére már nem lenne fer lemondani,de tudom hogy a pénz nagy úr és sokba kerül megrendezni!!De sok sikert !!! kacsintok
2083. • 2014-03-05 22:46:36
Szia !
Nem kenyerem a hozzá szólás de szerintem"gusztustalan" a másikra mutogatás!A tény,hogy a miskolci sportbírók nem kapták meg a jéggel elvert munkájuk díjjazását amit jeleztek Neked is!!!Úgy látom továbbra is az eltünt pénzek birodalma az egész sportág??Ha Te is be állsz ebbe a környezetbe és felveszed a kesztyűt akkor sok ember fog csalódni.Kiknek a telefon számait szeretnéd megadni?És Gál Melcsinek miköze van a tavalyi közös verseny megrendezésének mivel hivatalosan az MNASZ-SBB kérte fel a sporikat a munkára?
Sajnos erről,hogy nem lettek kifizetve a sporik mindenkinek van ismerete/SBB ,MNASZ vezetőség/ de eddig nem történt lépés az ügyben.
Ennyi és köszönöm!!
Üdv! Béres J
2082. • 2014-03-05 10:47:51
Kedves V.R. !

Látom Te is névtelenségbe burkolózol, mert onnan könnyebb fröcsögni ! Én Domaházi sprinten soha nem indultam , úgyhogy valamelyik informátorod rosszul hazudik
helyeslek
Miután arra illetékestől , jelen esetben Gál Melindától azt az információt kaptam , hogy a sportbírók az egész verseny idejére az őszi miskolci sprint idején ki lettek fizetve , ezért úriember módjára nem teregettem ki a szennyest , a tavalyi közös rendezésű RTE-MNASZ versenyről , de aki érintett benne az pontosan tudja az okokat , úgymint a fő érintett rádióhálózatot üzemeltető Toldi Balázs Úr,a sportbírók , a "miskolci rendező" , Kovács Levente MNASZ versenyigazgató , Buna Zoltán RTE versenyigazgató , Mészáros Iván RTE elnök és természetesen Pénzes Zsolt RSB vezető is !Ha kell akkor nyilvánosságra hozzuk a tényeket és az ehhez kapcsolódó tavalyi levelezést is . Maradjunk annyiban , hogy egy szóbeli - és a jog , valamint úriemberek között is elégséges szerződés után - valaki elfelejtett gyenge 500 ezer FT- ot kifizetni, én pedig szintén szóbelei garanciavállalásom után , de kizettem ez a pénzt az érintettnek ! Ha nem lennél anonim rágalmazó még, el is küldeném Neked az érintettek telefonos elérhetőségeit -, amelyet tavaly Pénzes Zsolt RSB vezető felé már megtettem - , de az érintettel való beszélgetés után , amely természetesen az én mondandómat igazolta , nem érezték úgy , hogy ebben lépni kellene !
Ez az összeg messze több , mint a sportbírók bére , de minekutána azt az infót kaptam Gál Melindától , hogy a bérük rendezve volt, ezért peres utat nem választottam , csak a hozzáállásom változott meg az érintettek felé , de az erősen !!! Ha forszírozzátok, én leírom ettől részletesebben is a történéseket , de előbb megkérdezem az Urakat , hogy az elérhetőségeiket megadhatom-e , mert nekem az a véleményem , hogy a nyilvánosság az nagy úr, sok dolog szokott ott kiderülni , aminek páran nem fognak örülni mérges

Üdv : Lódoki
2081. • 2014-03-05 08:57:16
"highand egész télen hitegetett minket"

Ismételten megnyugtatok mindenkit, hogy a közhivatalok törvényesen járnak el.

Ha V.R felteszi ezt a körlevelet és ezzel bizonyítja, hogy igazat írt, akkor sincsen baj, mert mint ahogyan írtam, mindenre van kész megoldás.

Ha mégis van ilyen körlevél akkor az annulálja a Mikulás Róbert főosztályvezető úrnak tett ígéretemet és akkor ez következményekkel fog járni.

2080. • 2014-03-05 08:35:49
Tisztelt V.R.
Te egy szellem vagy a múlt rendszerből,aki még a nevét sem meri vállalni.
2079. • 2014-03-05 08:03:22
AMTOSZ KÖZLEMÉNY

Az előző közleményünkben (2014.02.24.) kiadottaktól eltérően, az első gépkönyveztetési időpontunk sajnálatos módon, rajtunk kívülálló okokból várhatóan egy hetet csúszik.
- A gépkönyvezéssel kapcsolatos pontosításokról, illetve jelentkezési lehetőségekről, rövidesen tájékoztatást adunk ki!

2014.03.04.
Sporttársi Üdvözlettel:- Mészáros Iván
Sk.
AMTOSZ Elnöke
2078. • 2014-03-05 07:02:34
Lódoki!

Ha a versenyeden szeretnél Borsodi sportbírókkal dolgozni akkor az elmúlt évi Ózdi RTE futam sportbíróit maradéktalanul ki kellene fizetned! Emlékezz vissza a múlt évi Domaházi teszten ahol az észt kezdted szokás szerint osztani, ott is beégtél e miatt ahogy rád talált egy két spori és gyorsan el is tűntél!

Egyébként Pénzes az MNASZ részéről az összes megyei Közút és Rendőrség felé írt egy levelet miszerint minden autós rendezvényt magán területen is kizárólag MNASZ hozzájárulással rendelkező egyéneknek engedélyezhetnek!

Nem parasztvakítás véletlenül amit te is csinálsz?
2077. • 2014-03-04 23:42:13
T. Csavar Úr !

Egy pár perce tetszett regisztrálni , azért , hogy egy téves - hamis ??? információt közöljön egy homályos VFTS képpel a háttérben , persze név, cím és telefonszám nélkül , mint Rally pilóta ! Hihető infó , köszönjük ! vigyorgok
2076. • 2014-03-04 22:58:09
híghand egész télen hitegetett minket, de az NKH új körlevélben kiment, hogy csak MNASZ gépkönyvre adhatnak műszakit. Szerintem ezért van a nagy csönd meg a sok üres duma.
2075. • 2014-03-04 21:43:29
Szia !

Dehogynem tudnak ! Sok - sok papírt kértek és persze kaptak is :-) , ráadásul csak én rendelkezem az érintett önkormányzatok engedélyével is :-) ...
Hogy más miként és mikor akarja ezt nem tudhatom :-) Nem zörög a haraszt , ha a szél nem fújja ... Lesz itt még meglepődés szerintem :-)
2074. • 2014-03-04 19:40:04
Sziasztok! Elsősorban az RTE-AMTOSZ vezetőségétől az érintett személyektől kérdezném hogy a gépkönyvezésekkel kapcsolatba mi a helyzet? Elvileg ezen a héten hétvégén megkezdődene a gépkönyvezés egy Jászberényi helyszínnel. Már hét közepe van de még semmi infó nem került fel ezzel kapcsolatban. Gondolok itt erre hogy hétvégén melyik nap lesz? hány órától-hányig? Konkrétan hol lesz a gépkönyvezés Jászberényben? Vagy hogy egyáltalán meg lesz-e tartva a gépkönyvezés Jászberényben. Másik kérdésem: Ha esetleg nem lesz megtartva a gépkönyvezés Jászberényben akkor a többi konkrét gépkönyvezési helyszín mikor kerül nyilvánosságra? Jó lenne a konkrét-fix gépkönyvezési helyszíneket és időpontokat minél előbb tudni, hogy az ember mikor-és hová menjen gépkönyveztetni. Ha valki tud valami konkrét infóval szolgálni a gépkönyvezésekkel kapcsolatban az legyen szíves írja már meg ide. Gondolom nem csak engem érdekel ez a dolog. Előre is köszi!
2073. • 2014-03-04 14:02:59
én ilyesmit a Miskolc rally kapcsán is hallottam....
2072. • 2014-03-04 12:56:15
Lódoki! Igaz az, hogy a közútkezelőnél még semmit sem tudnak a versenyről?? bizonytalan
2070. • 2014-03-03 23:41:22
Tisztelt RTE-AMTOSZ versenyzők !

Némi ellenszélben ugyan , de úgy tűnik , hogy március 22- 23-án meg tudjuk rendezni a II. MAFI Emlékversenyünket ,a KIRÁLDI –körgyorson 3X 15 Km –es versenytávval - amely egyben 2 új országos sportági szövetség RTE-AMTOSZ és a Magyar Gyorsulási Szövetség közös tesztversenye lesz ,gépkönyvezéssel , ahova nagy szeretettel várjuk az ORB versenyzőit és a Sprinteseket is !
További részletek és kiírás szerdán !

Dr. Ádám Antal , Lódoki , Ózd
RTE - AMTOSZ
oldalanként | növekvő
összesen: 2289 hozzászólás • 115 oldal
  
  
  
 
  
  
Fotóalbum címkék
Fotóalbum címkék
Hír címkék
Videó címkék
H K Sz Cs P Sz V
131415 16 17 1819
2021 22 23 242526
27 28 29 30310102
03 04 05 06 07 0809
10 11 12 13141516
2024.05.24-26.

részletes infóink

2024.05.31-06.01.

részletes infóink

2024.06.13-15.

részletes infóink


b a j n o k s á g o k :

World Rally Championship 2024
European Rally Championship 2024
Országos Rally Bajnokság 2024
Országos Rally Sprint Bajnokság 2024
k e d v e n c e i n k
Rallylive.hu
CarsAndGirls.hu
AutoSportFoto.sk
CarStyling.hu
WRC magazin

s t a t i s z t i k á k